Tevfik Merhaba değerli FlarumTR kullanıcıları ve yöneticileri, Aşağıda gördüğünüz gibi soru alanlarını çerçeve içine almak istiyorum nasıl yapabilirim?
Tevfik Hocam çok teşekkür ederim harika oldu. Bir de anasayfaya yapabilirsem muhteşem durur. Edit: yaptım hocam. @mekici hocam bu konu üzerinden devam edeyim. Paylaştığım görselde konu içeriğinden özet gösteriyor, onu nasıl açabilirim acaba? 🙂
Tevfik Tamamdır hocam ben not alıyorum, bilmediğim yerleri yine konu olarak açarım 🙂 Bir de Giriş Yap ve Kayıt Ol yerlerini ikonlu ve çerçeveli yapamadım. Css’leri buldum sitede ama gel gelelim olmadı maalesef. Göstermiyor.
mekici Tevfik CSS de kaydol yazar. Ancak yen çeviride kayıt ol şeklindedir. Sizde CSS de kayıt ol olarak değiştirirseniz düzelir.
mekici Tevfik @media (max-width: 767px){ #header-secondary>ul>li.item-signUp>button[title="Kayıt Ol"] {width: 80% !important}} @media (max-width: 767px){ #header-secondary>ul>li.item-logIn>button[title="Giriş Yap"] {width: 80% !important}} @media (max-width: 767px) { #header-secondary > ul > li.item-logIn > button[title="Giriş Yap"] {margin-top:10px}} #header-secondary > ul > li.item-logIn > button[title="Giriş Yap"] { border: 1px solid #E7672E; margin-left: 10px; padding-top: 5px; padding-bottom: 5px; padding-left: 10px; padding-right: 10px; transition-duration: 1s; color: #E7672E; border-radius: 4px; width: 100px; text-align: center; } #header-secondary > ul > li.item-signUp > button[title="Kayıt Ol"] { background: #E7672E !important; border: 1px solid #E7672E; margin-left: 10px; padding-top: 5px; padding-bottom: 5px; padding-left: 10px; padding-right: 10px; transition-duration: 1s; color: #fff; border-radius: 4px; width: 100px; text-align: center; } #header-secondary > ul > li.item-logIn > button[title="Giriş Yap"]:before { font-family: 'Font Awesome 5 Free'; font-weight: 600; font-size: 16px; content: '\f2f6'; margin-right: 4px; vertical-align: -1px; } #header-secondary > ul > li.item-signUp > button[title="Kayıt Ol"]:before { font-family: 'Font Awesome 5 Free'; font-weight: 600; font-size: 12px; content: '\f234'; margin-right: 4px; vertical-align: 1px; }
Tevfik Özel Stiller alanına yapıştırdım, Ops! birşeyler yanlış gitti hatası verdi hocam. Olmadı maalesef.