Merhaba, ben arama kutusundaki ‘Forumda Ara’ yazısını değiştirmek istiyorum, nasıl yapabilirim?
Türkçe Dil Paketini Nasıl Düzenlerim?
- Düzenlendi
teskilatsiz FOF linguist eklentisi ile istediğin her şeyi değiştirebilirsin.
Hocam ‘flarum hosting’ dosyalarında bu eklenti mevcut değil galiba göremedim, nasıl yükleyebilirim?
teskilatsiz Localhostta flarum kurdun mu?
Evet başardım ama kayıt olurken, tartışma başlatırken ‘oops sorun oluştu’ hatasını vermeye devam ediyor kayıt ve tartışma başarılı bir şekilde giriliyor, bir de tek bu dil sorunum kaldı
teskilatsiz Composer’de yüklü ise C:\xampp\htdocs\flarum dizininde (flarum istenini kurulu olduğu klasör) yüklemek istediğin uzantının kurulum komutunu girmen gerekiyor.
Teşekkür ederim hocam peki composer’in yüklü olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim, eğer yüklü değil ise nasıl yüklerim?
teskilatsiz Denetim masası > Program ekle/kaldır. Burada varsa vardır yoksa buradan indirip yükle.
- Düzenlendi
Hocam composer’ı yükledim, sonra komut istemcisi’nin kısayolunu flarum’un kurulu olduğu dizine attım, bahsettiğiniz ‘FOF linguist’ yükleme kodlarını da girdim, installing felan dedi yükledi bir şeyler ama admin panele döndüğümde linguist hala oluşturulmadığını gördüm, yanlış bir şey mi yaptım acaba?
acaba komut istemcisi ile yapmaya çalıştığım için mi oldu, internet’de bazaar diye bir şey de gördüm ama tam bilgi sahibi değilim..
teskilatsiz Arama bölümüne Lingussit yazdığında benim gibi bir şey göremiyorsan muhtemelen yüklenmemiştir
- Düzenlendi
Görünmüyor, Allah Allah niye olmadı ki bu
Hocam yapamadım hala ya acaba başka türlü yükleyebilme şansım var mı ? , bir de bu composer’i kurarken proxy gibi şeyler sordu bana okey diyip devam ettim hepsine lütfen yardım edin, teşekkürler
- Düzenlendi
Buradaki gibi sıfırdan kur videoda flarum kurulum komutu eski. Yenisini kullan. Yeni xampp sürümünü kur
çok teşekkür ederim hocam hemen izleyip, uygulayıp geri dönüş yapacağım iyi akşamlar dilerim
- Düzenlendi