Flarum için Pallet Teması

Kurulum

composer require "the-turk/flarum-pallet-theme:0.1.0-beta.4"

Tavsiye

Bu tema IanM’ın Synopsis uzantısı ile daha iyi çalışır.
composer require ianm/synopsis

Bilinen sorunlar

Etiketler sayfasını görüntülediğinizde bir hata metni gözükür. Bu uzantı herhangi bir güncelleme almayabileceği için kullanıp kullanmama konusunda kararınızı en baştan vermelisiniz.

Uzantı Flarum’un karanlık ve aydınlık modlarını destekliyor ancak FoF’un Night Mode uzantısını desteklemiyor.

Sıkı çalışması için @Kylo ’ya teşekkürler.

Bağlantılar

Uzantıyı yüklerken hata almıştım. Tekrar denediğimde hataları bu yazımı düzenleyerek göndereceğim.

Problem 1
    - fof/nightmode is locked to version 1.0.0 and an update of this package was not requested.
    - fof/nightmode 1.0.0 conflicts with the-turk/flarum-pallet-theme 0.1.0-beta.1.
    - Root composer.json requires the-turk/flarum-pallet-theme 0.1.0-beta.1 -> satisfiable by the-turk/flarum-pallet-theme[0.1.0-beta.1].

composer.json dosyasında

"conflict": {
    "fof/nightmode": ">=0.1.0"
  },

bölümünün güncellenmesi gerekiyor galiba.

durpoy Açıklamada belirttiğim gibi uzantı Night Mode uzantısı ile düzgün çalışmadığı için ikisinin aynı anda kullanımını engellemiş Kylo.

Gayet güzel bir tema. Kullanılır.

Sitemizde temayı kullanıyoruz. İzin verirseniz incelemek isteyenler için sitenin adresini paylaşabilirim.

@durpoy temanızı denemek isterim.
    tabiki temanızın nasıl kurulduğunuda anlatmalısınız.
    şimdiden teşekkür ediyorum

prestij tartışmanın ilk gönderisinde anlatım var. Tema benim değil. Temayı kullanıyorum.

6 gün sonra

hocam kurdum ama kaldırmak istiyorum nasıl kaldırabilirim?

Hocam bu sorunu nasıl çözeriz? Herhangi bir tartışma içindeyken geri dön butonunun üstüne gelince oluşan sidebar temanın sidebarının altında kalıyor

.DiscussionPage-list için z-index değerini değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

• czay bunu yanıtladı.
          6 gün sonra

Anasayfada etiketler görünmüyor ama anlatımdaki gifte var. Başka bir eklentiyle mi çakışıyor?

• Kylo bunu yanıtladı.

taklamakan Hayır bu biraz deneysel bir tasarım. Etiket listesi (yan menü) ana sayfada görünmez, bir etikete girdiğinizde de yan menüde sadece o etiketin alt etiketlerinden ve ikincil etiketlerden oluşan bir liste görünür. Buradaki amaç etikete odaklanmak ve yan menüyü şişirmeden görünür alanda kalmasını sağlamak. Çoğu kişinin bu özelliği istemeyeceğini tahmin edebiliyorum ama yine de paylaşmak istedim.

Bu arada anlatımdaki görsellerde forum ana sayfasını “Etiketler” sayfası olacak şekilde ayarlamıştım.

Kylo Teşekkür ederim. Görünmesi için ilerleyen süreçte bir opsiyon seçeneği de koyabilirsiniz zamanınız olursa. Başarılar dilerim

@Kylo tema çok güzel ancak ufak bir sorum olacak, sol tarafta oluşan sidebarın scroolunu daha güzel bir görünüme kavuşturmak mümkün mü? Bir de ayrıca footer için ekstra bir şeyler düşünüyor musun? Şimdiden teşekkür ederim.

7 ay sonra

geniş ekranlarda göz zevki bozuyor. Biraz daha küçültebilir miyiz indexi? Ayrıca sol tarafa kategorileri sıralayabilir miyiz?

2 yıl sonra

Bu temayı şuan aktif kullanan var mı? Tema sorunsuz çalışıyor mu?

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular