takomlii Merhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Ne zaman sitemi kurup eklenti yüklemeye kalkışsam bir yerden sonra site çöküyor. Otomatik olarak https://freeflarum.com sitesindeki gibi toplu eklentileri içeren bir kurulum yapabilmem mümkün müdür? O içerisindeki eklentilerin hepsini istiyorum da. Ancak tek tek kuramıyorum.
durpoy takomlii composer.json dosyamı paylaşırım. composer update komutunu çalıştırdığınızda uzantılar yüklenmiş olur. Ama paketteki tüm uzantıların stabil çalışacağı garantisini veremem.
tolgaaaltas Bundle fikri bir ara vardı ancak olgunlaşmadı bildiğim kadarıyla. Dolayısıyla tek tek kurmanız gerek. Uzantıların Uyumluluğunu Extiverse üzerinden kontrol edebilirsin.
takomlii durpoy vallahi bir deneylim hocam belki bir ümit… dilerseniz instagram ya da elegram hesabımı vereyim iletişime geçelim
darthvader Lokalde kurulum yaparken mi hata alıyorsunuz? İzlediğiniz adımları tek tek yazın yardımcı olayım hocam.
takomlii darthvader yani hocam bir sürü kurdum eklenti mesela, sonra bir tanesini daha kuruyorum tak bir bakıyorum site çökmüş. evet lokalde kuruyorum bu arada.
darthvader takomlii Anlıyorum hocam aynı sorunu bende yaşamıştım daha önce, kullandığım sürümle uygun olmayan bir eklentiyi yüklemeye çalışıyormuşum meğersem. localhost/flarum/public yapınca hata çıkıyor demi? Öyleyse ss alın atın ekranı hatayı görelim.