serdarname diğerleri ile karşılaştırma olunca flarum vasat kalıyor ama flarum bence geleceği parlak bir sistem.Evet birçok şey için eklenti lazım doğru bence yeni gelinen sürümlerde dahiliş olabilecek özel mesajlaşma,gelişmiş editör,seo gibi.
mekici serdarname Herpsinin kendine göre artıları var. Önemli olan ihtiyaçları karşılayacak olanı seçmek.
grange Sıradan script şeklinde yazılmamalarının bir sebebi var mı? Hostinge at/install olayını neden yapmıyorlar? Herkes ulaşamasın diye mi acaba?
tolgaaaltas serdarname Kur yüksek olduğu için veren servis sağlayıcı az. Yüksek olmasa büyük oranda bu varsayılan bir sistem olurdu. Burada suç Flarum’un değil, TL/DOLAR dengesinin. Euro ve Dolar kazanan insanlar için SSH erişimli bir barındırma hizmeti kiralamak çok ucuz bir şey. Burada soran arkadaşlara Cenuta’yı öneriyoruz, pahalı da değil üstelik.
RecepBilgin mekici Aylık 3 USD’ye bir sunucu alabilirsiniz. Hocam bahsettiğiniz fiyata nereden alabiliriz sunucu?
serdarname hocam bende sınırsız ve kısıtlayan olmayan sunucu var ama ssh erişimi yok o konuda tıkalı kaldım.
serdarname mekici hocam ssh erişime açı dedim yok dediler bende anlam veremedim farklı yolda yapılıyorsa neden başka sunucu alayım ki.
durpoy RecepBilgin zaten yanıt atmışsınız sabır edemiyor musunuz? sabır lütfen. üst üste yazmanın anlamı yok.
RecepBilgin durpoy Problem yok sabretmesini biliriz, çevrimiçin olup farklı tartışmalara cevap gelince belki gözden kaçmıştır düşüncesiyle tekrardan etiketledim @mekici yi.