mekici serdarname @tolgaaaltas dediği gibi ortada bir proje olmalı. Flarumtr’ye hosting firmalarından çok teklif geliyor ama kabul etmiyorum. Ücretsiz barındırma karşılığında Siteye kendi linklerini eklemek istiyorlar.
serdarname mekici hocam site eklenir sorun değil proje sağlam bu konuda yardıcı olunursa proje gelişir.
tolgaaaltas serdarname Senin dediğin tahmin, elinde hiçbir veri yok. Gerçekçi olmak lazım, dostun değilse kimse yardımcı olmaz bu konuda. Üzgünüm, kırmak için yazmıyorum sadece beklentilerini uygun noktaya konumlandırman için yazıyorum.
serdarname evet var ama fiyat biraz pahalı yada bana öyle geldi aslında bir hostingim var sınırsız ömür boyu ama ssh desteği yok
tolgaaaltas serdarname Dediğim gibi, Flarum için en uygun fiyatlı servis bu. Yurtdışı servisler daha da maliyetli.
durpoy serdarname cenuta’da yıllık alımlarda fiyat zaten aşırı uyguna geliyor. indirim kodu da kullanıldığında. biraz para biriktirip almanızı öneririm.
tolgaaaltas serdarname Normal host tavsiye etmiyorum. Madem uzun soluklu bir şey olacağına inanıyorsun, başlamışken terminali olan bir barındırıcıda başla. Sonra taşıması ayrı dert, kurması ayrı dert oluyor. @durpoy’ın tavsiyelerine göz atabilirsin, indirim kodu ve yıllık alımlar gayet makul.
durpoy serdarname paylaştığım indirim kodları ile yıllık Limitsiz M paketini aldığınızı düşünelim. 100.80 ₺ (KDV Dahil) fiyatı çıkıyor. Bu fiyat bugün böyle yarın değişkenlik gösterir. Bunun garantisi olmaz. Limitsiz M paketi, 2 GB belleğe sahip en mantıklı pakettir. Bu sebeple bu paketi seçtim. 1 GB ramli paketlerde de Flarum çalışıyor ama bazen composer komutlarında bellek yetersiz hatası veriyor. 1 komutu 2-3 kere çalıştırmak gerekebiliyor. Çünkü bellek yetersiz dedikçe komut iptal oluyor. 2 GB bellekte hiç bir türlü sorun olmuyor.