Cywyn mekici Hocam kurulumu yaptım teşekkür ederim güzel çalışıyor fakat hoşgeldin kutusunun üzerinde gereksiz bir boşluk alanı var bunu yok etmenin bir yolu var mı acaba?
Tevfik Hocam flarumu uzun zamandır takip ediyordum ama bir yandan da acaba destek alabilir miyim diye düşünüyordum inanın harika oldu. Ne kadar teşekkür etsem azdır.
Can Cywyn Anormal boşluktan kasıt bu boşluk ise o boşluk bende de var. Font değiştirme kodundandır diyr düşündüm ama kodu kaldırınca kalkmadığını gördüm. Pek önemsemedim açıkçası
Cywyn Can Çözdüm ben, welcome box’u Forum Widgets eklentisi ayarlama yerinde sağ tarafa (online user widgeti vs. olan taraf) alıyorsun sorun çözülüyor.
Can Cywyn welcome box eklentisini kullanmıyorum. Yüksek ihtimal sonradan eklediğim news eklentisinin köşelerine radius verme kodunda bir margin hatası var.
grange Can Eklentiyi kurduktan 2 dk sonra site açılmamaya başladı. eklentiyi remove yaptım site hala gelmedi. eklentiyle alakası yoktur umarım
Can grange Bu eklentiyi aktif bir şekilde FlarumTR ve kendi sitem kullanmakta. 1.2 sürümü kullanıyorsanız uyumsuzlukları olabilir.
dayi28 Buna link ile fotoğraf eklemeye çalışıyorum ama gözükmüyor fotoğraf, acaba bunun için site falan var mı link eklecegimiz fotoğraf gözüksün 🙂
EliminenDay Hocam bu eklentiyi sadece masaüstü versiyonunda görünmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim? @mekici
mekici EliminenDay Panelde ayarı vardı sanki. Bu eklenti şu an FlarumTR de yüklü olmadığından bakamıyorum.