tolgaaaltas
Anladım. Yani o şekilde de olur tabide ben dediğim gibi kategorize edersem kim ne sormuş ne cevap almış daha rahat çözümleri görür bu sayede belki kendi sormadan bile cevaba ulaşabilir diye böyle bi sistem düşünmüştüm. Bahsettiğim gibi slug ları soru-cevap olarak ayarlayarakda yapabilirim aslında ama hoş gözükmez gibi. Neyse bulucaz ona bi çözüm. Teşekkürler ilginiz için. Çok soru soruyorum farkındayım kusura bakmayın, ancak az önce SSO olayını bir deneyeyim dedim ve mantığını tam çözemedim. Giriş, çıkış linki falan vermiş hepsi tamamda şu kısımlar ne oluyor tam olarak nası ulaşabilirim bu bölümlere acaba?
Issuer domain: The iss claim of your JWT. This is the domain that issues the JWT. Typically, this corresponds with the root domain.
Signing algorithm: Algorithm used in the JWT addon to sign the token.
Signer key: The base64 encoded signer key of your JWT. You can generate one with this tool: Cryptokey
Sertifika, method ve imza anahtarı diye birşey var. Method sha256 seçili zaten. Buna biyerden bakıyordukda hatırlayamadım tam.
Şu demo üstünde test etme şansım varmı bu sso yu acaba? Script bu kullanacağım. Şuanda daha kurmadım.
http://tr.buzzy.akbilisim.com/