Merhaba arkadaşlar. Flarum için yeni bir etiket ekledik. Bu bölümün amacı adından da anlaşılacağı üzere ders içerikleri paylaşılacaktır. Gerek videolu gerek ise yazılı materyaller olarak paylaşım yapılacak olan bu etiket başlığında sizlere mobil uygulama yapımı, online canlı chat, Flarum için yeni mobil görünüm ve bir çok ders için eğitim videoları paylaşılacaktır. Eğitim sıfırdan başlayacak ve adım adım ileri seviyeye doğru gidecektir. İlk önce hangi programlama dilini kullanıyor isek (Kotlin, PHP, Laravel, Node,js) onun temel yapısını birlikte ders olarak işleyeceğiz. Sonrasında adım adım ileriye doğru gideceğiz. Ders konuları bittiğinde sadece Flarum’da değil tüm web sitelerine istediğiniz gibi yazılımlar ve eklentiler yazabilecek, düzenleyebilecek ve kurabileceksiniz. Dersleri bir kaç gün içerisinde çekmeye başlayacağım. Her farklı bir programlama dili için yeni bir ders eklenecek. Ders programı ise şöyle;
WEB TABANI DERSLERİ
İlk gün dersi : HTML ve CSS ilk ders
İkinci gün dersi : PHP ilk ders
Üçüncü gün dersi : Laravel ilk ders
Dördüncü gün dersi : JS ve Node,js ilk ders
Bu dört gün içerisinde web tabanı ile ilgili ders paylaşımı yapılacak. Diğer kalan günlerde ise Mobil için paylaşım yapılacak.
MOBİL PROGRAMI DERSLERİ;
Beşinci gün : KOTLİN İLK DERS(ANDROİD)
Altıncı gün : SWİFT İLK DERS (İOS)
Not : Kotlin ve Swift Java ile iç içe çalışan bir yapıda olduğu için 7. Günde ise sizler için bir opsiyon(isteğe bağlı) olarak Java dersleri paylaşacağım. Bu dersi almak zorunda değilsiniz fakat alırsanız da çok büyük bir temel inşa edersiniz 🙂
Şimdiden herkese iyi dersler 🙂