CrawLTR Yaptım fakat hala aynı hatayı alıyorum Beta 15 kullanıyorum Cpanele kurdum. Üstelik Avatar dahil yükleyemiyorum.
durpoy CrawLTR curl, dom, gd, json, mbstring, openssl, pdo_mysql, tokenizer, zip php fonksiyonları aktif mi kontrol eder misiniz? @mekici hocam paylaşımlı hostinglerde php 7.4 olması daha iyi.
CrawLTR durpoy dom diye birşeyi açtım ve düzeldi teşekkürler. Ek olarak nasıl eklenti yükleyeceğim SSH Yok.
durpoy CrawLTR sitenizi ssh olan bir altyapıda çalıştırmanız. Ardından eski yerine geri yüklemeniz gereklidir. Bu biraz uğraştırıcı. Veritabanı ve dosyaları yedekleyip, mesela windowsunuza kurulu xampp da calısmanız gerekiyor. Windowsunuzu hosting gibi kullanabiliyorsunuz. Onun yerine https://flarumtr.com/d/2288-flarum-indirimli-hosting bu tartışmadaki şekilde ucuza hem hosting alabilirsiniz. Bu hostingde ssh’da olduğu için sorunsuz işlemlerinizi yapabilirsiniz.
felfena durpoy Merhabalar Cenuta Üzerinden aldım hostingimi ve aynı şekilde bende logo koyamıyorum lütfen daha detaylı yardım edebilir misiniz? (eski hostingimde koyabiliyordum)
anilalan felfena PHP file info eklentisini aktif hale getirmeyi deneyebilir misiniz forumda çözülmüş zaten.
felfena anilalan Eklentiyi hostingimde mi aktifleştirmeliyim yoksa sitenin yönetici panelinden mi eklemeliyim?
durpoy felfena PHP sürümünü hem 7.4 yapınız, hemde php uzantılarında curl, dom, gd, json, mbstring, openssl, pdo_mysql, tokenizer, zip bunlar aktif değil ise aktif ediniz. Sorun olursa tekrar yanıt yazınız. Çözüm arayalım.
felfena Yardımlarınız için teşekkür ederim işe yaradı sizi de uğraştırdım biraz öncede cpanel çok kullanmadığım için biraz detay istedim kusura bakmayın