durpoy Ghost’a yorum için graphcomment ekledim. Ama İngilizce. Nasıl Türkçe yapabilirim? Bilgisi olan kişilerden yardım bekliyorum.
tolgaaaltas durpoy GraphComment > Hesabınla giriş yap > My sites altından siteni seç > Settings > Languages > Türkçe’yi seçip kaydet. Bazı hesaplarda Türkçe gözükmüyor nedense, GraphComment desteğe yazarsan düzeltirler diye düşünüyorum.
tolgaaaltas durpoy https://ghost.org/integrations/disqus/ mekici Aşkolsun GraphComment’i de ben çevirdim. 🙂
tolgaaaltas durpoy Ben yazdım şimdi destek tarafına. Yanıt geldiğinde bu tartışma üzerinden bilgi paylaşımında bulunurum.
tolgaaaltas Hello, The problem is fixed now, you will find the Turkish now in your prefs, please refresh your browser, and try empty your cache if needed. Sorry for the inconvenience. Best, @durpoy Sorun giderildi. Umarım severek kullanırsın, ben Disqus’a kıyasla daha çok beğeniyorum.
BerkayAdnanEkinci Graphcommandda neden mesajları göremiyorum www.fullhdfilmizle24.somee.com ödev yapıyorumda bakabilirsiniz ilk html kodum