mekici FlarumTR'yi Beta15 sürümüne güncelledim. @tolgaaaltas nickname uzantısı için çeviri mevcut mu? Panelde çeviri yok gözüküyor.
tolgaaaltas mekici Çevirdim, ben de ona bakıyordum panelde niye çeviri gerçekleşmemiş diye. Şimdi paketi ve Weblate'i kontrol edeceğim. Ekleme: Git'te her şey düzgün gözüküyor.
tolgaaaltas Byobu’da çeviri eksiklikleri varmış. Onları hallettim. Gözünüze çarpan diğer eksik uzantıları da bildirirseniz hızlıca tamamlayalım arkadaşlar. @mekici @durpoy
durpoy tolgaaaltas yüklü uzantıların bir çoğunu aktif ettim. Linguist ile eksik satırlara baktım. 99 tane eksik satırım çıktı. Bu uzantılar ile ilgili. flarum-subscriptions fof-analytics fof-best-answer fof-byobu fof-drafts fof-follow-tags fof-formatting fof-formatting fof-geoip fof-share-social fof-upload michaelbelgium-discussion-views michaelbelgium-flarum-profile-views migratetoflarum-canonical nearata-signup-confirm-password therealsujitk (show_password)
tolgaaaltas durpoy Skype için şu anda vaktim yok gerçekten. Aşağıda belirttiklerimi tamamladım diye hatırlıyorum biraz önce: flarum-subscriptions fof-analytics fof-best-answer fof-byobu fof-share-social therealsujitk (show_password) Diğerlerine de birkaç saat sonra göz atacağım.
durpoy Weblate üzerinden giderken %100′e yakın olanları önce yapıyorum. Az satır olduğu için. Sonra diğerlerine geçiyorum. Ama keşke yaptıklarım onayda iken de bana %100 gözükse.