kodmuhendisi Merhabalar, yüklenen resimleri Imgur’da barındıran bir forumum var. Ancak, bu forumu hücresel veri kullanarak açtığımda bazı resimler gözükmüyor. Sebebi ne olabilir?
durpoy kodmuhendisi imgur ülkemizde baya bir süre yasak idi. Yasak bu sene sözde kaldırıldı. Ama halen bazı internet sağlayıcılarında engeller ile karşılaşılabiliniyor. imgur yerine fof upload ile resimleri localhost’unuza yükletmenizi öneririm.
kodmuhendisi durpoy Yüksek bir ihtimal ondan evet. Ancak, sunucuda da depolamak istemiyorum. Başka ücretsiz Imgur alternatifleri var mı peki?
tolgaaaltas kodmuhendisi Aslında var, kendi sunucunuza kurduğunuz Chevereto ile yapabilirsiniz. (ya da başkasının tabi) Dipçe: Ne yazık ki 14 ve üzeri ile uyumlu değilmiş.
taklamakan imgbb.com a yükleyip oradan bbcode olark görseli çekebilrisiniz ama direkt sisteme yükleyen bir eklenti yok. geliştiriciler için işe yarayabilir. https://api.imgbb.com/
tolgaaaltas taklamakan Chevereto işte imgbb’de. Ama imgbb’nin barındırma süresi kısa diye biliyorum ben.