hasanmerkit aydin hata 500 biraz sıkıntılı bir hata. Beraber bakalım mı? Discord: ✪ Hasan Merkit ! ✪#2188
aydin hasanmerkit Merhaba Hasan, Teşekkür ederim. Sorun kendi kendine çözüldü gibi ben birşey yapmadım ama düzelmiş gözüküyor sayfayı f5 yaptığımda artık 500 hatası çıkmıyor. Neyden kaynaklanıyordur acaba?
murdocklawless https://flarumtr.com/d/2095-flarum-blog-eklentisi/70 bende hala silemedim şunu, kaldı öyle ortada. bunu silmenin bir yolu mutlaka olmalı.
hasanmerkit murdocklawless veritabanına giriş yapın. Yedek alın. Ardından discussions isimli tabloya girin. id 112 olan satırı silin. Önbelleği temizleyin. Sorun ortadan kalkacak.
mehmet06 mekici hocam flarum ana sayfasında forum widget kısmına blogtan son yazılan yazıları listeleyemeyiz mi? Son Blog yazıları adı altında
mehmet06 Can anasayfayı blog yapmakla ilgili değil hocam. Mevcut anasayfa sağ bloka tıpkı popüler konular gibi blogtan son içerikler tarzında blok eklemek istiyorum
Can mehmet06 İstediğiniz geliştirmeyi, eklentiyi kendi tarafınızda çatallayıp geliştirmeden yapamazsınız. Öneriniz için eklentinin discuss konusuna mesaj bırakabilirsiniz.