psdlider Merhaba arkadaşlar, webde ve mobilde anasayfada tüm konuları listeleniyor. Fakat kullanıcı mesela sadece X kategori anasayfada görünsün istiyor bunu yapmak için bir eklenti vs. bir şey var mı?
Kripto Bunu yapan eklenti var mı bilmiyorum ancak, şöyle yapılabilir: FoF Follow Tags eklentisini kurun, kullanıcılar ana sayfada görmek istemediği etiketleri, etiket sayfasından gizleyerek o etikete sahip konuları görmezler.
psdlider Kripto tam tersi bir işlem yok mu görmek istediklerini seçseler? tam istediğim gibi değil ama en azından geçici bir süre çözüm olabilir
Kripto psdlider maalesef, araştırdım ama bulamadım böyle bir şey. (beta 15′ten sonra v1 çıkacağı için, aksilik olmazsa geliştirmeler ve topluluk desteğiyle birlikte bir çok farklı özellik eklenebilir. Bence şu anda geçici çözümlerle yolunuza devam edebilirsiniz.)
taklamakan psdlider https://stackoverflow.com/questions/35232351/get-javascript-object-from-an-array-based-on-its-css-property Burada benzer bir şey denemişler gibi. Ama kullanıcıların kendlilerinin seçmesi için eklenti yazmanız gerekir.