MSP Selam arkadaşlar, henüz flarum almadım ancak 2 isteğimi yapabilirsem almak istiyorum. İlki ziyaretçilerin açılan konuya üye olmadan wp'deki gibi yorum yapabilmeleri. Diğeri ise, ziyaretçilerin konuya yıldız vermesi.
mekici MSP Malesef üye olmadan konuya cevap yazamazlar.Ancak Eklenti ile misafir yorumları etkin hale getirilebilir. Hali hazırda böyle bir eklenti var mı bilmiyorum. Konulara yıldız verebilirler.
mekici MSP @NightKing veya @Alshain ile görüşebilirsiniz. Benim çok vaktim olmadığından iş alamıyorum.
NightKing MSP Şuan bende vize dönemindeyim ve ayrıca geliştirmekte olduğum 2 eklenti var hocam. Diğer arkadaşlara danışın onlar müsait ise yardımcı olurlar size.
pesimist57 tupac Böyle bir eklentiye gerek yok. bildirim gitmesi lazım. Bunun içinde mail lazım. E-Posta doğrulamayı pasif yaparak isim mail doldurup direk yorum yapabilir. saniyelerini alıyor insanın. Wordpress te böyle değil maalesef.
sonsuzus Ben de aynı eklentiyi sormak için başlık açacaktım ama hali hazırda yıllar önce açılmış bu konuyu buldum. Misafir yorumları sağlandı mı geçen 5 yıllık süre zarfında?