emirhanbb mekici kullanıcının tarayıcıda bildirim alması için site uygulamasını yüklemesi gerekiyor mu peki?
emirhanbb eklentiyi etkinleştirirken “Oops! Bir şeyler yanlış gitti. Lütfen sayfayı yenileyin ve tekrar deneyin.” hatası alıyorum ve etkinleştiremiyorum. mekici
mekici emirhanbb Log kayıtlarındaki hataları paylaşır mısın? Malum flarum yanlış giden her hata için aynı uyarıyı verdiği için sadece bu verilerle yorum yapmak zor.
mekici emirhanbb PWA ile alakalı satırları alman yeterli. 600 çok fazla hepsinin pwa ile alakalı olacağını sanmıyorum.
emirhanbb mekici `#16 bunu buldum /var/www/vhosts/yazilimcisoruyor.com/httpdocs/vendor/flarum/core/src/Api/Controller/UpdateExtensionController.php(48): Flarum\Extension\ExtensionManager->enable(‘askvortsov-pwa’) `
mekici emirhanbb Veri tabanına eklenti tablolarını yazamıyor anladığım kadarıyla. Etkinleştirlememiş. Sunucu mu kullanıyorsun yoksa hosting mi?
emirhanbb mekici composer require minishlink/web-push:5.2.5 bunu yükledim ama sudo apt install php7.4-gmp bundan pek bir şey anlayamadım centos7′de bu şekilde kurulmuyor galiba
mekici emirhanbb sudo komutu Ubuntu sunucular için kullanılır. Ayrıca sudo apt install php7.4-gmp komutu Web sunucusu Nginx olan bir sunucu için geçerli. Centos’ta bildiğim kararıyla sudo yerine yum kullanılıyor. Kullandığın Web sunucusuna göre PHP uzantısını kurman lazım.
mekici emirhanbb Ubuntu olsa herşey daha kolay olurdu 🙄 Yani sana ne yapman gerektiği anlatabilirdim. Linux dağıtımı olarak sadece Ubuntu kullandım. Centos konusunda pek bilgim maalesef yok.
galibaaemree Merhaba FlarumTR’deki gibi siteme PWA eklentisini kurdum fakat Ana ekrana ekle, Tarayıcı bildirimlerini etkinleştirdiniz ancak bu cihaz için ayarlamadınız., Yapılandır gibi şeyler çıkmıyor çıkmamasının sebebi nedir ?
mekici galibaaemree Eklenti sayfasında eklenmesi gereken logoları eklediniz mi? Ayrıca bir hata varsa yine eklentinin sayfasında görünür. Bu eklentinin çalışması için PHP GMP uzantısının aktif olması gerek.