Arkadaşlar merhaba,
Bu akşam kafama dank etti artık. Türk hosting firmalarından uzaklaşmaya karar verdim. Ben hız istiyorum arkadaşlar. 8GB Ram, 4 core işlemci ve 1gbit port olmasına rağmen hız yavaş. Bana yurt dışında en iyi performansı verecek öneriler istiyorum.

Varsa tecrübe ettiğiniz hız konusunda memnun olduğunuz link bırakırsanız memnun olurum. Alternatifli olması daha iyi olur.

OVH’yi eskiden denedim onun haricinde varsa alırım. Olmadı onu tekrar alıp test edeceğim.

İyi çalışmalar dilerim.

Digital ocean, azure, aws önerebilirim. Üçünden de memnun idim.

ben 1 çekirdekli 2 gb ramli hetnzer sunucu kullanıyorum 1.4 gbit upload veriyor, 950mbit da download veriyor zaman zaman değişebilir tabi ama upload değeri baya yüksek tavsiye ederim. Geçen sene 900mbit ti upload zamanla artırıyorlar.

bir ay sonra

@durpoy @taklamakan teşekkürler.
Dün yeni sunucuya geçiş yaptım. İşten güçten zaman bulamamıştım. ionos üzerinden bir adet sunucu aldım ve efsane bir şekilde hız arttı. 2.7 saniyede site açılıyor. Bahsi geçen sunucuda plesk vs. vardı ondan kaynaklı olabilir bilemiyorum sadece LAMP kurdum bu sunucuya. Çok iyi bir performans veriyor.

HalilHanBadem panel olsun olmasın sunucu iyi ise optimizasyonlar ile siteni hizlandirabilirsin.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular