EnesSolhan Merhabalar, SMTP sunucu ayarlarını yaptım ama çalıştıramadım. Sürücü : smtp Sunucu : smtp.mailgun.org Port : 465 Şifreleme : tls Gönderen : smtp.mailgun.org ayarları bu şekilde yaptım ama çalıştıramadım
mekici EnesSolhan Gönderen : smtp.mailgun.org Mailgun üzerinden kendinize bir e-posta hesabı oluşturmalısınız. Gönderen smtp.mailgun.org olmaz. Örneğin, iletisim@mail.domain.com veya iletisim@domain.com şeklinde bir adres olmalı. https://www.screencast.com/t/FE32nMjuJ Sanırım yukarıdaki görsel size ait. Ancak bu ayarlar ile posta gönderemezsiniz.
EnesSolhan Şimdi o şekilde yaptım ama yine aynı hatayı verdi. Email verification switch'i de devredışı bıraktım.
serdarname ne zamandan beri uğraşıyorum ama bir türlü SMTP ayarı yapamadım başka bir ayarı varmı allah aşkına bunu çözemedim.
tolgaaaltas serdarname App Password oluşturmanız gerekir. Hesaba ait Google şifresini bu alanda güvenlik nedeniyle kullanamazsınız.
serdarname tolgaaaltas hocam gmail lşifresi dediğim yeremi app password şifresi girmem lazım ve App Password nerede alırım?
tolgaaaltas serdarname Evet, Gmail şifresi girdiğiniz yere App Password girmeniz lazım. Aşağıdaki yönerge faydalı olacaktır; Google Hesabınızda oturum açın. Güvenlik’i tıklayın. Google’da oturum açma bölümünde Uygulama Şifreleri’ni tıklayın. Oturum açmanız gerekebilir. Bu seçeneği görmüyorsanız olası nedenleri şunlardır: 2.1. Hesabınızda 2 Adımlı Doğrulama ayarlanmamıştır. 2.2. 2 Adımlı Doğrulama yalnızca güvenlik anahtarları için yapılandırılmıştır. 2.3 Hesabınızı iş, okul veya başka bir kuruluş üzerinden edinmişsinizdir. Gelişmiş Koruma’yı açtınız. Uygulama seç’i tıklayın ve uygulamayı seçin. Cihaz seç’i tıklayın ve kullandığınız cihazı seçin. Üret’i tıklayın. Uygulama şifresini girme talimatlarını uygulayın.Uygulama şifresi, cihazınızdaki sarı çubukta yer alan 16 karakterli koddur. Bitti’ye dokunun.
serdarname yok hocam sorun çözülmüyor, “Oops! Bir şeyler yanlış gitti. Lütfen sayfayı yenileyin ve tekrar deneyin.” anlam veremedim tüm talimatları uyguluyorum ama nafile.