mekici EnesSolhan 301 yönelendirmesi hakkında bilginiz yoksa @NightKing tarafından açılan aşağıdaki konudan istifade edebilirsiniz. https://flarumtr.com/d/135-opps-bir-seyler-yanlis-gitti-lutfen-sayfayi-yenileyiniz-hatasinin-cozumu
EnesSolhan Yok hayır yapmadım 301 yönlendirmesi direk yüklemede hata olduğunu düşünüp sildim. Şimdi tekrardan yüklüyorum
EnesSolhan tekrar yükleme yaptım ama ilginç olan bi şey var. Şimdi üye bilgileri giriliyor ve üyeli ol kısmına basınca üye olundu yazmıyor. Opps bişeyler yanlış gitti yazıyor sonra tekrar basınca bu kullanıcı ismi mevcut diyor ve aslında kullanıcı kaydolabiliyor ama ekranda sanki hata veriyormuş gibi yapıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. SSH le putty kullanarak yükleme yaptım ve şu anda hiç bir eklenti yok içerisinde
mekici EnesSolhan Flarumun kurulu olduğu klasörün dosya iznini 775 yapıp tekrar deneyin. Bu arada sunucunuz mu var, yoksa paylaşımlı hosting mi kullanıyorsunuz? PHP sürümünüz nedir?
EnesSolhan O izni hangi dosya üzerinden değiştireceğim. Paylaşımlı hosting üzerinden yapıyorum. Teşekkür ederim
mekici EnesSolhan Filezilla'dan dosya izinlerini değiştirebilirsin. Tamam PHP sürümü ile ilgili bir sorun yok. En az PHP 7.1 olması gerekiyor. EDİT: MySql sürümünü biliyor musun?
mekici EnesSolhan Ön belleği temizlemeyi deneyin birde. Sakıncası yoksa DM'den sitenizin URL'sini yazın bi bakalım.
mekici EnesSolhan SMTP hatasından kaynaklanan bir sorun olduğu anlaşıldı. Geçici olarak SMTP doğrulamasını devre dışı bıraktık. SMTP ayarlarınızı yaptığınızda kurduğumuz eklentiyi kaldırın.