• Destek
  • Kurulum Sonrası Oluşan hata

Merhaba Arkadaşlar.
Flarum 13 Beta kurulumunu siteme yapıyorum fakat 4-5 dakika sonra;

Flarum encountered a boot error (ReflectionException)
Class Illuminate\Filesystem\Filesystem does not exist
thrown in /home/filozofu/public_html/vendor/illuminate/container/Container.php on line 838
hatası alıyorum.

Sunucu Bilgileri
Sunucu: Localhost via UNIX socket
Sunucu türü: MariaDB
Sunucu bağlantısı: SSL kullanılmamakta Belgeler
Sunucu sürümü: 10.3.23-MariaDB-cll-lve - MariaDB Server
Protokol sürümü: 10

cpsrvd 11.88.0.13
Veritabanı istemcisi sürümü: libmysql - 5.6.43
PHP uzantısı: mysqliBelgeler curlBelgeler mbstringBelgeler
PHP sürümü: 7.3.6

sorunsuz olması için ne yapmam gerek. Localhost üzerinden kurulumda gerçekleştirdim localhost üzerinde sorun yok kullanıyorum fakat hostingime attığım zaman hata alıyorum

filozofungunlugu localhost’da kullandığınız şekilde paylaşımlı hostinglerde sitenizi çalıştıramazsınız. Paylaşımlı hosting için https://flarumtr.com/d/1638-flarum-beta-13-hosting-kurulum-dosyalari paketini kullanabilirsiniz.

Flarum’u paylaşımlı hostingler için önerilmiyor. Şu an da bildiğiniz gibi beta sürümünde. Beta’dan çıktığında büyük ihtimalle paylaşımlı hostingler ile tam uyumlu olacaktır.

durpoy öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Belirttiğim hatayı site üzerinde bulunan Beta 13 dosyasının kurulumunda almaktayım. İster localhost olsun ister site üzerinden indirmiş olduğum hosting dosyaları olsun hepsinde 5 dakika sonra belirttiğim hatayı almaktayım.

5 gün sonra

Flarum Dosyaları base64 içermesinden dolayı hosting taramasında blackliste ekleniyormuş. Bundan dolayı erişimde sorun oluyordu. Hosting yönetici firmama konuyu bildirdim dosyaları whiteliste eklediler. Sorun ortadan kalktı. Konuyu kilitleyebilirsiniz.

mekici, tartışmayı kilitledi.
      Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular