Croulias Reklam göstermeye hangi gönderiden itibaren başlayacağınızı belirtin Reklam göstermeye hangi gönderiden itibaren sonlandıracağınızı belirtin bu 2 ayar nasıl peki hocam ?
mekici cagriunlu41 2. satırda yer alan 5 raka mı varya, şimdi o sayı bir konuya yazılan mesajlar arsına konulacak reklamın kaç mesajda bir gösterilmesini göstermek için kullanılıyor. 5 ideal bence dokunma. reklam kodlarını aşağıdaki bölümlere yapıştır
cagriunlu41 mekici merhaba, kodları güzelce ekledim ama header üstü reklamı bilgisayarda bozuk duruyor. Site Meramfenliler
mekici cagriunlu41 Reklam daha yeni olduğu için göremedim. ama reklam sağa yaslı duruyorsa aşağıdaki CSS kodunu kullan. .Flagrow-Ads-under-header { padding-top: 10px; padding-bottom: 5px; text-align: center; }
cagriunlu41 mekici sola yaslanma durumu çözülmedi hocam ama şimdilik kaldırdım. Çünkü mekici <style> .example_responsive_1 { width: 320px; height: 100px; } @media(min-width: 500px) { .example_responsive_1 { width: 468px; height: 60px; } } @media(min-width: 800px) { .example_responsive_1 { width: 728px; height: 90px; } } </style> şu kodlar konularda yer alan Yanıtla tuşunun alta kaymasına sebep oluyormuş, kaldırınca çözüldü.
mekici mekici <style> .example_responsive_1 { width: 320px; height: 100px; } @media(min-width: 500px) { .example_responsive_1 { width: 468px; height: 60px; } } @media(min-width: 800px) { .example_responsive_1 { width: 728px; height: 90px; } } </style> <ins class=“adsbygoogle example_responsive_1” style=“display:inline-block” data-ad-client=“ca-pub-XXXXXX” data-ad-slot=“XXXXX”></ins> <script> (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); </script> BuradaKİ kodda ins class="adsbygoogle example_responsive_1" bu satırı gördün değil mi??
cagriunlu41 mekici gördüm ve kendim de ekledim reklam koduna adsbygoogle meram_reklam şeklinde, o yüzden olmamasına şaşırdım.
fx0w mekici hocam bhu kodları nereye yapıştıracağız. Bir de bu kodları nasıl dü<enleyeceğiz kendi reklamlarımıza göre