Bikerboys Etiket sayfasında hangi etikete girersem gireyim ana başlığı alıyor bunun sebebi nedir acaba ?
Nginx Sorunun cevabını bende bekliyorum yada değiştirme şansımız var mı ? Yazı içinde title kısmına manuel müdahele ve düzenleme söz konusu mu?
Bikerboys Nginx Yazı için düzenlenebiliyor ancak etikette eklediğim başlık title kısmına gelmiyor. Sorhadi sitesinde de aynı sorun var ancak flarumtr de doğru çalışıyor, nedir bu ayar bilmiyorum
Bikerboys Nginx Dostum sağ tarafta yanıtla butonunun aşağı ok kısmı var oraya basınca yeniden adlandır diyor oradan düzenleyebilirsin
Nginx Bikerboys Yanıt için teşekkürler fakat ben ondan bahsetmemiştim. https://prnt.sc/so6227 Doğrudan title kısmına müdahele veya oranın düzenini değişmek mümkün mü? Onu sordum.
Bikerboys Senin dediğini anladım, konu başlığı başka title başka olsun istiyorsun ancak bu şuan pek mümkün görünmüyor :S
Bikerboys Halen sorunuma bir cevap veren çıkmadı 🙂 acaba nerede sorun var yardımcı olacak biri yok mu
mekici Bikerboys Admin Panel > Seo Ayarları > Setup Cawl Settings >“Do you want to enable this feature?” seçeneğini aktif etmeyi dener misin?