Merhabalar; birkaç kez denedim ancak başarılı olamadığım için buraya başvurmakta karar kıldım şimdiden yazım hataları için özür dilerim dilim döndüğü kadar sorunumu anlatıcağım.

İstediğim olay bir tag’e tıklandığında sayfadaki tüm a linklerinin (logo dahil) tag’ın rengini alması bildiğiniz üzere sadece bu resimde görünen kısımlar mavi olmakta geriye kalan yeniden turuncu; benim istediğim o turuncu alanlarında tamamen dinamik olması; denediğim eylemler.

//<flarum>/vendor/flarum/tags/js/src/forum/components/TagLinkButton.js içerisinden
   return (
      <a className={'TagLinkButton hasIcon ' + (tag.isChild() ? 'child' : '')} href={this.props.href} config={m.route}
        style={active && tag ? {color: tag.color()} : ''}
        title={description || ''}>
        {tagIcon(tag, {className: 'Button-icon'})}
        {this.props.children}
      </a>
    );
   // bu kod satırını değiştirmek oldu ancak hiçbir sonuç alamadım

Buralarda yeni olduğum için bir ayıbım olduysa tekrardan kusura bakmayın, iyi forumlar ^^

• Kylo bunu yanıtladı.

nybjp görünen her yerdeki renkleri değiştirmek istediğinden dolayı daha genel bir çözüm bulman gerekiyor. Aşağıdaki kodlar sana bir fikir vermesi açısından yardımcı olabilir (test etmedim):

// tags/js/src/forum/index.js

// ...
    import Page from 'flarum/components/Page';

app.initializers.add('flarum-tags', function(app) {
        extend(Page.prototype, 'init', function () {
            $('body').on('click', 'a.TagLinkButton' function() {
                this.parent().siblings().children().css('color', this.css('color'));
            });
        });

// ...
    });

// ...

Normalde yeni bir eklenti paketi yapmanı önerirdim ama başlangıç olarak Tags eklentisini düzenleyebilirsin. Ayrıca JavaScript dosyalarında yapacağın her değişiklik, yeniden derleme gerektirir. Onu da şurada anlatmıştım: https://flarumtr.com/d/1454-flarum-icin-altyapi-tavsiyesi-ve/9