durpoy mekici evet. Benden log istedi de. Log da oluşmuyor. 2.0.0 için dedim. Beta surumu çıkarmış bide hocam. Categories e destek getirdim. 2.0.2 onu denemedim ben ama.
durpoy mekici sitemi taşıdım ve recache eklentisi ile ilgili hata alıyorum. Sitem açılmıyor şimdide. Flarum’u baştan kursam eklentileri de aynı şekilde site açılır mı?
mekici durpoy Evet hocam açılır. Bende de oldu. En son kaldırdım komple recache eklentisini. Şimdi sadece Redis kurulu.
mekici durpoy Evet hocam tüm ayarların geri gelir. Sadece eklentileri tek tek yeniden kuracaksın. Birde sunucu blogundan site root dosyasını yeni dosyanın yolu ile değişmen lazım. Yada var olan site dosyalarının hepsini sil. Aynı klasöre tekrar kur.
taklamakan Redis yükledikten sonra php fpm de sıkıntı çıktı. Yeniden başlatamıyorum ve php-fpm status error veriyor. Redis ayarlarında systemd seçtiğim için olabilir tam emin değilim.
taklamakan Ben yaptiktan sonra 3 sn ye falan çıktı problem yasadim. Php-fpm de systemd kullandigi için bir cakisma oldu galiba. etc/Opt/remi/php74 klasörü altına da redis.ini dosyasi oluşturdum falan ama olmadi ben de tekrar kaldırdım redisi.
durpoy Redis’in ubuntu reposundaki sürümünü kullanıyordum. Bugün tamamen silip. 6.0.5 sürümünü yükledim. İstek olursa yeni bir tartışmada anlatabilirim.
durpoy serdarname sunucu da redis olmalı. Ama bu sizin için çok gerekli bi şey değildir. Daha çok hit ı olan siteler için kullanımı daha mantıklıdır. Ayrı bir sunucuya redis kurulur. Sitenin olduğu sunucudan redis sunucusuna bağlanılır.
mekici Uzantı beta 15 uyumlu ancak eklentiyi aktif edince web bildirimleri çalışmıyor. Sorunu henüz bulamadım. Bilginiz olsun EDİT: php flarum queue:work yapınca sorun çözüldü.
durpoy mekici hocam o komutu sürekli çalıştırmak gerekiyor. Ben cron ekliyordum hatta. Sunucu kapanıp açılırsa bu komut tekrar çalışsın diye. @reboot gibi bi cron ayarı vardı.