FurkanGm Bir tane tartışma konumun en başta 1. sırada hep kalmasını istiyorum sabit tut diyorum fakat olmuyor başka konular gelince aşağıya kayıyor. Nasıl düzeltirim? BETA 12
tolgaaaltas FurkanGm Sabitlenmiş bir başlık okunduktan sonra aşağıya iner, yeni bir gönderi yazıldığında tekrar siz okuyana kadar yukarıda sabit kalır. Bu bir hata olmadığı için düzeltilecek bir şey de değil.
FurkanGm Size hızlıca ulaşabileceğim bir alan var mı? Frontpage yükledim bela oldu post atıyorum yöneticiyle anasayfadand irekt etikete gidiyor anasayfada gözükmüyor.
FurkanGm FurkanGm ama sorun frontpage ile alakalı değilmiş. anlamadım sorun yoktu şimdi duyurular kısmını özel ypamıstım aslında oraya sadece yöneticiler yazabilsin diye gitmiyordu ama şimdi duyurular etiketine bir şey acınca direkt anasayfadan siliniyor. @tolgaaaltas
tolgaaaltas FurkanGm Size hızlıca ulaşabileceğim bir alan var mı? Burası. FurkanGm sadece yöneticiler yazabilsin Duyurular için bu uzantıyı kullanabilirsin.
tolgaaaltas Super Sticky için bunu deneyebilirsiniz ama çekirdeğe müdahale edilmesini tavsiye etmiyoruz.