flyhards merhaba flarum beta 12 dosyasını indirdim bazı dosyaları atıyor sorunsuz ftp’ye vendor klasöründeki bazı dosyaları atıyor baglantı kurulamadı hatası veriyor oylede kalıyor defalarca attım ftpye yeniden malesef oylede kalıyor sorun neden kaynaklanıyor olabilir? 3500 dosyada kaldı
ssilistre mekici Teşekkür ederim hocam , harikasınız bir 500 hatası alıyorum. Php versionum 7.4 , söylenen adımların hepsini yerine getirdim. Fakat hala 500 hatası alıyorum nedeni ne olabilir tecrübelerinizden yararlanmak isterim. Sql doğru şeykilde içe aktardım.
ssilistre mekici Hala aynı sorun hocam , acaba bir şeyi mi atlıyorum diye düşünüyorum izinler tamam .hattacess tamam. Php sürümü tamam anlayamadım 😅 Subdomaine kurarken farklı bir şey mi gerekiyor acaba ?
ssilistre mekici Malesef hocam localhostumda düzgün çalıştı. Acaba sunucu kaynaklı bir hata mı vardır ?
mekici ssilistre Büyük ihtimal öyle hocam. Güzel Hosting de sorunsuz çalışıyor. Oradan hosting al istersen
myagizoral localhostuma kurmaya çalıştım ama admin sayfasına erişemedim “The requested resource was not found.” uyarısı alıyorum login sayfasında sebebi ne olabilir manuel olarak sunucu vs de girdim
ssilistre Hocam selamlar vds kurdum , pleskden composer eklenti kurdum herşey okeydir fakat , üye olduğun vakit admin üyeliğine atıyor
tolgaaaltas pesimist57 Bu konuda verilecek en güzel yanıt bence resmi toplulukta bir kullanıcı tarafından yazıldı geçtiğimiz günlerde. 😃