mekici Flarum ile paketlenmiş olarak gelen Pusher eklentisi ne işe yarar? Kurulumu nasıl yapılır? Gibi soruların cevabını vermeye çalışacağım. Pusher eklentisi anlık bildirim göndermeye yarayan bir eklenti. Mesela biri sizin takip ettiğiniz bir konuya cevap verdiğinde veya bir mesajınızı beğendiğinde sayfa yenilemeye gerek kalmadan bildirim gönderen bir eklenti. Yeni bir konu açıldığında veya bir konuya yeni bir mesaj yazıldığında ana sayfada en üstte sarı bant içerisinde "1 Güncellenmiş tartışmayı göster" şeklinde bir uyarı gösterir. Flarum Pusher Eklentisi Nasıl Kurulur? https://pusher.com/ sitesine üye olun. Açılan sayfada Uygulamamanıza bir isim verin. Ben deneme adını verdim. Sonra "What's your Back-end Tech?" seçeneğini "Laravel" olarak işaretleyip, en altta bulunan "Skip" butonuna tıklayın. Artık Pusher kimlik bilgilerimizi alabiliriz. Bunun için üst menüden App-Keys seçeneğine tıklayın ve burada bilgileri admin panelde pusher eklentisinin ilgili yerine yapıştırın. Başka bir işlem yapmanıza gerek yok.
tupac mekici Hocam pusher eklentisi çalışmıyor sayfa çok pasif gibi duruyor. Yenile yapmadan yeni konular gözükmüyor? Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
[silindi] Detaylı anlatım için teşekkürler. Anlık bildirimlerin olması bir forum sitesi için gerçekten önemli.
sanwhere bu pusher eklentisi bende çalışmıyor. adımları aynen izledim, ancak çalışmıyor, sorun ne olabilir?
tolgaaaltas sanwhere Bu sorunu yaşayan bazı kullanıcılar Cluster alanını boş bırakarak sorunu çözdüklerini belirtmişler.
sanwhere tolgaaaltas deniyorum. edit: denedim, yine hata verdi, cluster ile ilgili değilmiş benim problem. chrome console’dan baktım. VPN’i kapatınca sorun çözüldü, sanırım vpn bir js dosyasını blokluyordu.
mekici tupac Pusher’den aldığınız API bilgilerini doğru girdiyseniz çalışması lazım. Yani bu eklentinin çalışması için eklentiyi aktif edip API bilgilerini girmeniz yeterli. app_id, key, secret, cluster karşısındaki verileri sadece tırnak içinde olanları alacaksın.
Kripto Teşekkürler, kurulumu yaptım. Ancak güncellenmiş tartışmalarda konu listesinde şöyle bir yazı aldım en başta: flarum-pusher.forum.discussion_list.show_updates_text Böyle olursa önbelleği temizlemeniz yeterlidir.
grange Profildeki bildirim ayarındakinden tek farkı anlık bildirim göndermesi mi? Forumdaki bildirim seçeneklerini anlık yapabiliyor muyuz?