Merhaba arkadaşlar, NameCheap'in kısa zaman önce sunduğu paylaşımlı hostinglerde ssh erişimi ile flarum kurulumu yapabiliyorsunuz ve stabil çalışmaktadır.

Ssh erişimini kendiniz aktif hale getireceksiniz. Bunun için; cPanel -> Manage Shell kısmına girin ve off durumundaki ayarı on yapın. Giriş bilgilerini o sayfa içerisinde size sunmaktadır. IP, cPanel Kullanıcı Adı, cPanel Şifre, Özel Port bilgileri ile giriş yapabilirsiniz.

baskin Bu gerçekten güzel bir uygulama. Böylece Flarum, paylaşımlı sunucularda sorunsuz kullanılabilir.

baskin Hocam sunucuda composer yüklü mü yoksa kullanıcı mı yüklüyor?

mekici Hayır yüklü değil kullanıcı yüklüyor. public_html dizininden önceki dizine yükleyerek sorunsuz kullanabilirler. Bazaar aktif stabil çalışmakta.

9 gün sonra
      mekici, başlığı SSH erişimli hosting olarak değiştirdi.
      17 gün sonra

ytkbrs Benim bildiğim yok. Konu hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirsin.

• [silindi]

takip

bir yıl sonra

mekici cPanel üzerindeki SSH Erişimini aktif etsem eklentileri kullanabilir miyim?

cagriunlu41 Hosting buna izin veriyor ve sunucuda cpmposer yüklü ise kurabilirsin

3 ay sonra

Herkese merhaba. Bugün host firmalarına bakınırken bir tane Türk hosting firmasının SSH erişimli hosting sattığını gördüm, belki işine yarayan olur diye aşağıya bırakıyorum bağlantısını. Yine de firmaya sormanızı tavsiye ederim*
          https://www.cenuta.com/limitsiz-sinirsiz-hosting

taklamakan bilmiyorum hocam ancak firmaya harici soracağım birkaç soru daha olacaktı, bunu da sorayım 🙂

taklamakan sipariş oluşturup ilerlerseniz görebilirsiniz. Ben telefon dan görüşme sağladım. Firmaya biraz içim ısındı. Daha yenilikçi bir politika ile ilerliyorlar. Deneyelim. Denemenin zararı yok.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular