Arkadaşlar flarum ile beraber gelen ads eklentisine adsenseden aldığım otomatik reklam kodunu her kutucuğa yapıştırdım ama çalışmadı ben de ayrıca yatay reklam kodu felan da aldım onu denedim o da çalışmadı bu üstten açılan kapatılabilen reklamlar da çok iyi tasarıma sahip onların da nasıl yapıldığını da açıklarsanız sevinirim.
Flarum ads eklentisi sorunu
Google adsense kullanıyorsanız eğer reklamlarınız henüz onaylanmamış olabilri veya sitede gösterim için otomatik kodların gözükmesi biraz zaman alabilir.
Bunun dışında reklamlarınızın gösterimi açıkmı kapalımı diye kontrol etmek için boş bir html sayfasıan yapıştırıp kontrol edebilirsiniz. Google bazen reklam gösterimlerini sınırlıyor bu yüzden reklamlarınız gözükmüyor olabilir.
Son olarakta üstten kapatıp açılabilen reklamlar genelde mobil veya küçük çözünürlüklü cihazlarda oluyor bunu yapmak için otomatik reklam kodlarını reklam eklentisinin içine yapıştırmanız yeterli kendliğinden çıkacaktır.
@mekici Hocam daha iyi bilir tabiki onuda konuya davet ediyorum
tüm alanlara otomatik reklam kodu eklentisi yapıştırdım hatta görünüm bölümüne gelip otomatik reklam kodunu oraya da yapıştırdım orada sorunsuz çıktı ama ads eklentisine eklediğim reklamlar çıkmadı
Site adresinizi atarmısınız