tolgaaaltas Merhabalar Tolga bey, yanıtınız için teşekkür ederim. İstirham ediyorum, benden sonra açılmış 9-10 adet başlığa 2-3 saatte defalarca destek geldiğini gördüm. Aradan iki gün geçmesine rağmen kendi flood’larımla konuyu üstte tutabildim. Neyse bunu tartışmak istemiyorum, rahatsızlık verdiysem özür dilerim.
Bahsettiğiniz gibi php sürümüm 7.2 değil ve ben bunun farkındayım. Bu konudaki arkadaşın php sürümü benimkiyle aynı. Sorunu tam olarak benimkine benzer değil fakat burada kimse ona php sürümünü yükseltmen gerekiyor diye yönergede bulunmamış. Ayrıca benim tarafımda sunucu yedekleme işi biraz sıkıntılı. Bu bağlamda php sürümünü yükseltme işlemi bana biraz riskli geldiği için ve yedekleme işim sıkıntılı olduğu için halihazırdaki konfigurasyonumla sorunumu halletmeye çalışmaktayım.
Öte yandan buradaki yönergede sürümü yükseltmem gereken hata koşulunun 404 değil de “500 Internal Server Error Hatası” uyarısını aldığım vakit yükseltmem gerektiğini okudum. Hele bir o noktaya geleyim 500 hatası alırsam sürüm yükseltme işlemini gözüm kapalı yaparım.
Evet, dediğiniz gibi ben sizden gönüllü olarak desteğinizi bekliyorum. Şablon olarak sağolsun bu konudaki arkadaşın linkte verdiği flarum.tpl/stpl şablonlarını kullandım. Fakat sorun nerede tam olarak çözemedim. Ne güzel siz de VestaCP kullanıyormuşsunuz. Ben yönergelere uyarak kurulumu tekrar yapmaya çalışacağım. Bu bağlamda tekrar aynı sorunla karşılaşırsam sizin bana daha çok yardımcı olabileceğiniz kanaatindeyim 🙂 Tekrar teşekkür ederim.