gorkemyavuz Şöyle düzeltiyim. Eğer kişiyi etiketlersem bildirim geliyor. Fakat konuyu açan kişiye açtığı konuya cevap geldi diye etiketlenmeden bildirim gelmiyor
mekici gorkemyavuz Nasıl bir bildirim gelmesini istiyorsunuz? e-posta bildirimi mi yoksa web bildirimi mi?
gorkemyavuz web üzerinden bildirim gelmesi gerekmiyormu zaten ? şu kişi açtığınız konuya yorum yaptı diye
tolgaaaltas gorkemyavuz Push notification mı yoksa sitedeki bildirim paneli mi? Sitedeki bildirim sanırım; yanıtla butonuna basılarak gönderi yazılmazsa zaten bildirim almazsınız. Sağdan takip etmeniz gerekiyor her yeni gönderiden bildirim almak için.
gorkemyavuz işte ben istiyorumki biri konu açtığında o konuya yapılan her yorumda bildirim gelsin. yani etiketli olsada olmasada sonuçta onun açtığı konu ve gelen yorumlarda bildirim gelmesi normal
Burakcnnar “pusher” eklentisinide denedim. Bu bildirimleride açtım. Admin hariç konulara yanıtla demeden cevap yazınca bildirim gitmiyor hiçbir kullanıcıya.
EchoBilisim Merhaba panelden izinler bölümüne gir orda alt tarafta yönetim kısmında Bildirilen gönderileri gör bu seçeneği üyeler olarak seçersen bildirimler gelecektir. Ekren görüntüsü:
NightKing EchoBilisim Bu bahsettiğiniz yöneticiye bildirilen konular. Arkadaşın bahsettiği bildirim ayarları.
EchoBilisim NightKing hocam o kapalıyken hiç biri bildirim almıyor arkadaşında dediği olay bu bende yönetici olarak seçiliyken hiç bir şekilde bildirim gelmiyor arkadaşın son mesajında yazdığındanda o sitedeki bildirim gelmiyor olayını diyor ben öyle anladım
NightKing EchoBilisim Arkadaş denesin bekleyip bakalım hocam. Benim bildiğim o ayar yöneticiye kullanıcıyı raporlamak için kullanılıyor. Tabii dediğinizle bir bağlantısı var mı hiç bilmiyorum. Arkadaş denesin dediğiniz gibiyse mesajınızı en iyi cevap olarak işaretleriz.
EchoBilisim NightKing yok bendede öyledi hiç bir şekilde kimseye gelmiyordu onu üye yaptığımda herkese siteden bildirim gelmeye başladı.
NightKing EchoBilisim Anladım hocam arkadaş o zaman sizin söylediğiniz gibi yapsın. Katkınız için de teşekkürler ayrıca.
EchoBilisim Burakcnnar Naıl güncelleme olarak algılıyor anlamadım biraz daha detay verirsen daha iyi yardımcı olmaya çalışırız tam olarak ne yapmak istediğinizi detaylı bir şekilde anlatırmısınız
Burakcnnar hocam siz hiç bildirim alamıyor diye bahsetmissiniz çözüm olarak da bunu belirtmissiniz.Ama bendeki sorun admin hariç diğer kullanıcıların gönderilerine yorum yapılınca bildirim gitmiyor. EchoBilisim
EchoBilisim Burakcnnar kullanıcı ayarlar kısmından gerekli izinleri aktif ettinizmi ? mekici hocamızın attığı görüntüdeki x olan bölümleri aktif ettinizmi