KeepEveryone mekici Merhaba V2 teması CSS kodunu kullanırken, eklentiyi okuyanlar etiketin üstünde orta konum yerine üstte görüntülenir. En son V2 kodu okunmamış başlık renk stilini kaldırdı mı?
Nera Css kodunuzu kullanıyorum ama tam olarak sizinki gibi görünmüyor. Google Translate’i Kullanıyorum
xOrcun CSS kodlarının aynısını yapıyorum fakat fotoğraftaki gibi olmuyor sebebi ne olabilir Flarum sürüm: Beta 13
durpoy Anasayfa Tasarımı V2 ve Mobil Tema’yı birleştirdim. Gece moduna uyumlu yaptım. flarumtr-tema.zip2kB
talhamucurlu durpoy Hocam şuan dosya indirilebilir durumda değil. Dosya upload sitesinden atabilme şansınız var mı?
Togan durpoy Ellerinize sağlık gerçekten inanılmaz havalı olmuş özellikle gece modu uyumuna bayıldım.. Ben burdaki tema ile birleştirdim sonuç harika oldu.
mekici talhamucurlu https://dosya.co/1di910gq1r7w/1596893710-214244-flarumtr-tema.zip.html buradan indirebilirsin.
mekici animloss Farkındayım hocam. Düzelteceğim. Dosya lazımsa 2 üst mesajda paylaşmıştım. Oradan indirebilirsin.