tolgaaaltas procoder siz bu tartışmada yer alan paketi indirdiyseniz zaten içerisinde birçok uzantı yer alıyor.
tolgaaaltas procoder o geliştirici grubun adı. FoF olarak kısaltırılır listede. FoF URL Transliterator olarak yer alması lazım.
mekici muhammedinan Şu aralar maalesef yardımcı olamayacağım hocam. Sitede SSH erişimi olmayan paylaşımlı hostinglerde sonradan nasıl eklenti kurulabileceğine dair doküman var. O tartışmadan faydalanarak kendiniz kurabilirsiniz.
CanTRK @mekici hocam bu paylaştığınız sürümde mail onayını kaldırma eklentisi yok ve benim dışımda bir kaç kişide bu durumdan mağdur
ulug Merhaba. İlk defa kurulum yapacağım, ama dediğiniz özellikte yaptım ama herhangi bir sonuç olmadı. zıp dosyasıını olduğu gibi çıkarıp hosting sunucumun içine attım. Sonrasında ise sql oluşturdum ama yinede olmadı. Nedeni nedir sizce ?
Turgut mekici acaba flarumun ücretli bir forum yazılımı kadar özellikli ve sağlam olması için ne kadar daha zaman geçmesi gerekiyor.
tolgaaaltas Turgut Flarum beklediğiniz gibi bundle olarak hiçbir zaman dolu bir halde olmayacak. Ekip sadece Core dediğimiz çekirdeği geliştiriyor. Gerisi uzantı geliştiricilerine kalmış bir şey.
sdestek 500 hatası vermekte, yardımcı olur musunuz cpsrvd 11.84.0.17 Veritabanı istemcisi sürümü: libmysql - 5.6.43 PHP uzantısı: mysqliBelgeler curlBelgeler mbstringBelgeler PHP sürümü: 7.3.6
Baranyku Flarum encountered a boot error (ParseError) syntax error, unexpected ‘=’ thrown in /home/frcturkiye.com/public_html/vendor/illuminate/support/Arr.php on line 388 bu hatayı alıyorum
CanTRK Forumdaki yeni özellikleri bu paketede dahil edicekmisiniz hocam @mekici Örneğin profillerin görüntülenme sayısı veya farklı eklentiler.
tolgaaaltas CanTRK Beta 12′ye pek bir şey kalmadı diyebiliriz. 1 ay kadar daha bu paketle devam etsek nasıl olur?
mekici CanTRK Hocam dosyanın uzun zamandır güncellenmediğinin farkındayım ama şu an bunu yapacak imkanım yok malesef 🙁
DenizAli mekici Ben siteye girdiğimde sambilisim.com bu isteği işleme alamıyor diyor. doğru yere kurdum zaten ftp de 3 dosya var httpdocs logs ve error_docs bende httpdocs a atıyorum. ama böyle hata çıkıyor