mekici hamdictn Aslında bu yapılabiliyor ama biraz karışık. Daha önce hiç yapmadım. İsterseniz bu konuya bir bakın.
hamdictn mekici Daha önce hiç kullanmadığım bir sistem aslında varolan sistemin siteadi.com/forum şeklinde kullanacağım ve sitemin bir üyelik paneli mevcut eğer bu şekilde kullanım sağlayabilirsem çok işime yarayacak bir sistem. Kullanıcılar arası mesajlaşma vs. de olsa tadından yenmez aslında.
mekici hamdictn Anladım hocam. Müsait bir zamanda wordpress entegrasyonu için local de test yapıp sonucu size yazarım.
mekici serdarname Sol sutunda en üst menüye tıkla, Ön belleği temizle seçeneği var ona tıkla, düzelir.
hamdictn mekici Mükemmel olur takipteyim sizi, ayrıca sitenizi çok sevdim sanırım artık sürekli bir kullanıcı olacağım ki bu sistemi kullanacaksam sizi yakınen takip etmem gerekecek. Destekleriniz için çok teşekkürler.
mekici serdarname Yok hocam gelmedi. Yada bir saniye sana özel konu açayım. 1 dk. linki buraya yazacağım.
mekici serdarname https://flarumtr.com/d/1264-admin-giris-bilgileri bu linke yazabilirsin. İkimizden başkası göremez.
ardayuce hocam selamlar dosyaları ana dizine attım ama kuruluma geçmedi bu hatayı alıyorum ? ilk kez kuracağım mekici Bu sayfa çalışmıyordomainhavuzu.com şu anda bu isteği işleme alamıyor. HTTP ERROR 500
Exit Bu sayfa çalışmıyorwww.WWWWi.org şu anda bu isteği işleme alamıyor. HTTP ERROR 500 hatası alıyorum ?