Teşekkürler hocam harikasınız

@mekici birde hocam reklamların arkasına beyaz birşey eklemişsiniz sanırım bende öyle yapmak istiyorum onunda kodu varmı

Arka plan resminde beyaz boşluk sorunu yaşayan arkadaşlar background-repeat : no-repeat; kodunu background-repeat: repeat-y; ile değiştirip resmin dikey eksen hizasında tekrarlanmasını sağlayarak çözebilirler

Esenlikler, uzun süredir uğramıyorum. Çok daha güzelleşmiş buralar, elinize sağlık 🙂

mekici İşler güçler hocam, sağolun. Tasarımı bayağı ilerletmişsiniz, tebrik ederim.

mekici Merhaba,
    öncellikle ellerinize sağlık. Paylaşımınız içinde ayrıca teşekkür ederim.
    Dark moda uyumlu hale getirmen için nasıl bir yol izlemeliyim?
    Teşekkürler.

mekici Teşekkürler hocam. Sizi yormak istemem. Dark için sanırsam CSS etiketleri biraz değişiklik gösteriyor. Sizin prototip tasarımınızı beklerken bende deneme yanılma yoluyla öğrenmeye çalışacağım.

İlginiz için teşekkürler.

mekici https://i.hizliresim.com/NLRNag.jpg

Hocam iyi geceler, önceden verdiğiniz kodlarda böyle başlıklar kalın olarak çıkıyordu. Şu an bu başlıktaki gibi yapıp, tartışma başlıklarını eskideki gibi kalın yapmak için nereye ne ekleyebiliriz ?

Okunmayan başlıklar kalın görünüyormuş şimdi keşfettim, elinize sağlık çok güzel oldu 🙂

4 ay sonra

Bunu test edeceğim için çok teşekkür ederim.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular