Merhaba;
Paylaşımlı hostingte olan flarum yazılımını localhosta çektim. Veritabanını ve dosyaları localhost dizinine aktardım. config.php dosyasından gerekli veritabanı adı kullanıcısı ve şifrelerini girdim. Dolayısı ile .htaccess paylaşımlı hostingde modifiye olduğu için sunucu açılmayacaktır yada bir şeyler ters gitti diyecektir. Default bir .htaccess dosyasını localhost dizinine aktardım. Composer üzerinden gerekli güncellemeleri gerçekleştirdim ve cache temizledim.
Tabi bu işlemi denemek için aynı hosting üzerinden başka bir hesabıma tekrar hostinge attım dosyaları. Aynı şekilde SQL dosyası ve yazılım dosyaları. Gerekli veritabanı ve kullanıcı ayarlarını girdim HTTP 500 verdi. PHP sürümünü 7.2 den 5.6 ya çektim sonra tekrar 7.2′ye çekince düzeldi. Biraz test ettim ve sorunsuz.
Flagrow/linguist fof/linguist olduğu için bunları gerekli şekilde güncellemem gerektiğini söyleyen uyarılar vardı. Güncelledikten sonra eski flagrowun admin panelindeki gibi classlar türkçe değildi. Saf hali ile gözüküyordu sadece bu hatayı gördüm başkada bir hata almadım. Acaba eklenti ile ilgili bi hata mı var? @tolgaaaltas
Not: güncellenen eklentileri yada yeni yüklediğiniz eklentileri pasif şekilde hostinge taşıyın.
@mekici Bu şekilde güncelleme sorun çıkarır mı hocam?