Doorman by ReFlar

Özellikler

Bu uzantı ile;

• Kayıtlı olmayan kullanıcılar için davetiye kodu girmelerini sağlayabilirsiniz.
  • Davetiye kodu ile kayıtı opsiyonel olarak sunabilirsiniz.
  • Davetiye kodları için kullanım limiti belirleyebilirsiniz.
  • Kod ile kayıt olanların kullanıcı gruplarını önceden belirleyebilirsiniz.

Kurulum

Baazar ile veya composer kullanılarak elle kurulum gerçekleştirilebilir:
composer require reflar/doorman

Güncelleme

composer update reflar/doorman

Bağlantılar

11 gün sonra

tolgaaaltas eklentiyi yükledikten sonra “Sayfa yüklenmeye çalışırken bir hata oluştu.” yazıyor siteme giremiyorum.

durpoy FTP ile sunucuya bağlanıp bu uzantının içerisinde yer alan tr.yml dosyasını silip tekrar dener misiniz?

tolgaaaltas Teşekkürler, çalıştı. Aklımdaki soru bunu aktif edince discord login ve facebook login kullanıyorum onları nasıl etkiler? Bu aktif iken facebook ile kayıt olurken nasıl oluyor?

potm35 Test ettim; facebook ile kayıt olduktan sonra kaydı tamamlamak için kod istiyor. Yani sorunsuz çalışıyor

tolgaaaltas, başlığı Doorman ve sosyal medya ile giriş olarak değiştirdi.
        4 gönderi Doorman ve sosyal medya ile giriş tartışmasından birleştirildi.
        11 gün sonra

bunun direkt olarak dosyalarını paylaşmanız mümkünmüdür?
        ssh erişimi olmayan kullanıcılar için daha faydalı olması açısından rica etsek?

EvrenKvanErkan Hayır, doğrudan dosyaları sunucunuza atıp zaten kullanamazsınız. FlarumTR üzerinden paketi ediniyorsanız içerisinde bulunması gerekiyor. Eğer yok ise ilgili tartışmaya gidip rica ederek eklenmesini talep edebilirsiniz.

8 ay sonra

composer ile nasıl yapacağiz eklenti kurulumunu bu sistemi ilk defa kurdum tam olarak bilmiyorum

tolgaaaltas hiç kullanmadım bu sistemi biraz araştirip incelemek lazım umarım güzel olur teşekkürler.

Ozanbey SSH erişimine sahip olmanız için bir sunucuya sahip olmanız gerekiyor. Paylaşımlı hostinglerde bu erişimi elde edemezsiniz. DigitalOcean gibi servislerden kendinize sunucu edinmeniz gerekir.

tolgaaaltas anladım hocam yani şuanki kullandıgımız hostlar hiç bir işe yaramaz yani ama kurdum kullanıyorum eklenti yükleyemiyoruz anladıgım kadarıyla

tolgaaaltas tema yukleme işlemi nasıl oluyor hocam özell css ilemi tavsiye edebilceginiz bir tema varmı

Ozanbey Özel temalara Özelleştirme etiketimizden göz atabilirsiniz.

Ozanbey anladım hocam yani şuanki kullandıgımız hostlar hiç bir işe yaramaz yani ama kurdum kullanıyorum eklenti yükleyemiyoruz anladıgım kadarıyla

Siz uzantı yükleyemezsiniz, FlarumTR tarafından paylaşımlı sunucular için sunulan pakette popüler uzantıların büyük çoğunluğu yer almaktadır.

tolgaaaltas aynen üstad malesef kuramiyoruz ama ilk defa kullanıyorum bu sıstemi cok hosuma gitti peki bu siteye giriş yaptıktan sonra üye paneli ve tartısmalar gönderiler gibi kutucuklar var bunları css kodu ile sağlayabilirmiyiz ? hocam saygılar

Ozanbey Welcome Widgets uzantısından bahsediyorsunuz sanırım. Uzantı olmadan kullanmanız mümkün değil.

tolgaaaltas hocam bunu dediginiz gibi tam profesyonel şekilde kullanmak icin nereye kurmamız gerekiyor ve tam olarak özellikler ne olmalı iyi bir host yada sunucu artık nasıl calısıyorsa neyi tavsiye edersiniz. http://uobilgi.com/ ben bu şekilde kurdum ama

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular