tolgaaaltas Best Answer by FriendsOfFlarum Özellikler Bu uzantı ile; Bir tartışma için en iyi yanıtı belirleyebilirsiniz. Belirlenen en iyi yanıt, tartışmanın ilk gönderisinin altına otomatik olarak yerleştirilir. En iyi yanıt belirlenmiş tartışma için bir rozet otomatik olarak eklenir. Kurulum Baazar ile veya composer kullanılarak elle kurulum gerçekleştirilebilir: composer require fof/best-answer Güncelleme composer update fof/best-answer Bağlantılar GitHub Packagist FriendsOfFlarum Flarum Community
pesimist57 Bu eklenti versiyon 10 da problemli. Biri anlamsız bir cevabı en iyi cevap seçtiğinde geri almak istediğimizde sistem hata veriyor.
tolgaaaltas pesimist57 FriendsOfFlarum’a geçirildikten sonra denediniz mi? Henüz birkaç gün önce FriendsOfFlarum’a geçirildi ve mevcut sorunların önemli bir kısmı giderildi.
pesimist57 Yok denemedim. Onun için mi paylastin bunları bende niye paylaştı eski eklentileri diyordum. @mekici güncelleme yaparsa denerim.
tolgaaaltas pesimist57 tüm uzantılar için aynı formata sahip bir şablon hazırladık ve bundan sonra uzantıları bu şekilde duyuracağız. Aksi halde herkes uzantılardaki sorunlar için ayrı ayrı tartışmalar oluşturuyor ve aynı soruya defalarca yanıt veriliyor.
tolgaaaltas 0.1.4 Internet Explorer için yönetim alanındaki görüntülenme sorunu giderildi 0.1.3 sürümünde reflar/level-ranks ile çakışmaya neden olan CSS sorunu giderildi Güncelleme composer require fof/best-answer
durpoy tolgaaaltas belirlediğimiz en iyi yanıt kaldırılamıyordu. Bu hata giderildi mi? Bilginiz var mı?
tolgaaaltas durpoy Bununla ilgili bir bilgi paylaşılmamış. Belki FriendsOfFlarum altına geçtiğinde çözülmüştür. Daha önceden başka bir geliştiriciye aitti.
tolgaaaltas 0.1.5 En iyi yanıt için timestamp eklendi. En iyi yanıt için site içi bildirim ve elektronik posta ile hatırlatma elektronik postaları eklendi. Gece geç ve sabah erken saatlerde bildirimlerin gönderilmesini engelleyen bir sistem eklendi. Ufak tefek düzenlemeler.
sonsuzus Kullanıcılar kendi tartışmasında (izin verilmesine rağmen) en iyi yanıt seçeneğini göremiyorlar. Sebebi ne olabilir?