• Soru Sor
  • Belirli Bir Zamandan Sonra Oturum Kapanma Sorunu

Siteye giriş yapıldıktan belirli bir zaman sonra oturum kapanıyor. Tekrar giriş yapmak gerekiyor. Oturum açık kalma süresini nasıl uzatabilirim?

Bu sorun bende de yaşanıyor. sinir bozucu.. Flarumla alakalı bir şey değil sanırım. Çünkü flarumtr ye ne zaman girsem böyle bir problem olmuyor.

pesimist57

tupac
    Sessions ile ilgili bir kaç ayar yapmanız gerekmekte. Yarın detaylıca güncellerim mesajı nasıl yapılacağına dair. Şimdi mobildeyim, mobilden oldukça zor olur.

4 yıl sonra

tolgaaaltas bunu denedim bilgisayarı kapattığında falan yine oturum sonlanıyor. Hatta flarum core da değişiklikler yaptım onlar da olmadı.

Benim sunucuda session ile ilgili başka problem var sanırım. En iyi yanıt da seçemiyor mesela kullanıcılar kendi sorularında.

sonsuzus Session ile alakalı olabilir. Yakın zamanda Core güncellemesi veya sunucu taşıma yaptın mı? php flarum migrate komutunu çalıştır. Database sorunu gibi…

merttaha evet çalıştırdım. (sunucu taşıma değil ama yeni sunucu ve yeni kurulum yapmıştım. softaclous’dan kurdum) php session zamanlarına baktım bugün orada da 1440 görünüyor.

Asıl sorunu bulamadım.

İlk linki yaptım zaten. Ama farketmedi hiç. Aynı hala. Cache mi sorunlu diye temizledim ama o da işe yaramadı.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular