- Düzenlendi
Bakim bakim.. Abi böyle kod paylaşımlarında ekran görüntüsü de atarsan çok iyi olur…nasıl bir görüntü elde edeceğim diye siteyi bozmayız.
Bakim bakim.. Abi böyle kod paylaşımlarında ekran görüntüsü de atarsan çok iyi olur…nasıl bir görüntü elde edeceğim diye siteyi bozmayız.
pesimist57 Bu kod için ekran görüntüsü var. Sonraki konularda ekran görüntüsü paylaşmaya çalışacağım.
mekici Maalesef Flarumda böyle bir problem var galiba. Paylaştığın ekran görüntüsünü konuya geri dönünce gördüm. Hatta çoğu zaman profiline girip konuyu oradan tıklayınca ikinci girişte fotoğraflar yükleniyor. Bu bir bana oluyor galiba başka şikayet eden yok
bu stili ilk ben yapmıştım galiba forumum için hala kullanıyorum bence gayet güzel oluyor bu şekilde ama ismi çirkin olmuş
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler.
Teşekkürler
teşekkürler
mekici Teşekkürler
Gayet güzel bir görünüm.
Sol tarafta açılır pencerede de kart görünümü var ve bunu ortadaki görünümden direkt çekiyor demiştiniz bunu çözmenin bir çaresi yok mu?
taklamakan O kısmın CSS sınıfı ana sayfa ile aynı olduğu için sadece o kısmı değiştiremiyorum. Mecburen anasayfa ile aynı gözüküyor.
teşekkürler
Teşekkürler
deneyelim teşekkürler
Teşekkürler