mekici Merhaba arkadaşlar. Sitenin karanlık modunda bir kaç değişiklik yaptım. Sürükli koyu modda kullanmayı düşünüyorum ama burada önemli olan sizin görüşleriniz tabiki.
RecepBilgin Gözlemlediğim kadarıyla şuan için koyu mod gerçekten göze hoş geliyor ve yormuyor. Ben sürekli koyu mod olmasından taraftarım.
tolgaaaltas RecepBilgin ilk ben de öyle düşündüm ama biraz bencilce bir karar. Opsiyonel olsa her iki kitle de mutlu olacak zaten.
pesimist57 Ben koyuyu severim ama bu kadarını değil. Ayrıca bu kadar fazla oynama site ile yusuf kardeş….Değiştirdikçe reklamlarıda değiştirmen gerektiğni unutursun.
mekici pesimist57 Onların herhangi bir ayarı yok hocam. Google otomatik reklam onlar. Bir bakıma da göze batıyor olması da iyi hani 🙂
psdlider Beyaz bence daha iyi gidiyor bu siteye koyu mod için şöyle birşey yapılabilir belki saat 8den sonra otomatik olarak koyu moda geçebilir ? @mekici
mekici psdlider Evet hocam böyle bir şey yapmaya çalışıyorum. Gündüz gece modu iç karartıyormuş bunun farkına vardım 😀