Yucelyener üye olurken, eklenti etkinleştirirken, eklenti kaldırırken, konu silerken, etiket silerken, logo silerken ve bir sürü şeyi yaparken bu hatayı alıyorum. bütün günümü buna harcadım. pes etmek üzereyim artık. yardımcı olursanız sevinirim.
tolgaaaltas Yucelyener Yerel sunucuda (localhost) da aynı hataları alıyor musunuz? Eğer almıyorsanız muhtemeldir ki sorun sunucunuzdan kaynaklanıyor. Aşağıdaki listeden sunucunuzun Flarum için gerekli yeterliliğe sahip olup olmadığını kontrol edin. Apache (mod_rewrite aktif edilmiş) veya Nginx PHP 7.1+ ve şu eklentiler: curl, dom, gd, json, mbstring, openssl, pdo_mysql, tokenizer, zip MySQL 5.6+ ya da MariaDB 10.0.5+ Composer için SSH (komut satırı) erişimi
BEYBABA Yucelyener Hocam benim de başıma gelmişti, isterseniz bu konuya bi göz atın. https://flarumtr.com/d/781-sayfayi-tamamen-yuklerken-bir-seyler-ters-gitti-hatasi
Yucelyener tolgaaaltas BEYBABA acaba beta9 da mı bir sıkıntı var? localhostta da üye olamıyorum konlar siliniyor ama mail adresini falan da değiştiremiyorum. beta 8 de bunlar var mıdı?
BEYBABA Yucelyener Sürümde bir sorun yok hocam, kurulumu yaparken adımları atlamadan takip edin. Aktif olarak sorunsuz kullanan çok site var. .htaccess düzenlemesini unutmayın.
Yucelyener BEYBABA #DÜZELTME şuan kontrol ettim sorunsuz herşey çalışıyor zirve sunucum kullanıyorum hosting olarak ondan olabilir mi acaba?
mekici Yucelyener Evet hocam sunucu ile alakalı sizin sorun. Sitedeki hosting kurulum dosyasında bir sıkıntı yok
Yucelyener mekici ne yapmam gerekiyor düzeltmek için ? başka sunucuya geçmek şart mı yoksa çözümü var mı ?
mekici Yucelyener Sunucuya müdahale edemeyiz. Paylaşımlı sunucular için özel düzenleme yapmaz hosting firmaları, tüm kullanıcıları etkileyeceği için. En mantıklısı başka hosting firmasına geçmek. Güzel hosting de sorunsuz çalışıyor. İstersen oraya göç et
Yucelyener mekici BEYBABA yeni almadım maalesef 1 sene oldu daha 2 senesi var alan adı değişikliği yaptım sadece ve boşta duruyordu öyle baya da beğenmiştim Flarumu ama yapacak yok başka forumlara yöneleceğiz galiba
Yucelyener BEYBABA sunucuya destek talebi oluşturdum ve şu cevabı aldım. Bize ilettiğiniz yazıyı kontrol etmiş olduğumuzda LSCACHE veya Litespeed ile ilgili problemlerden bahsetmişler, sistemlerimizde şu anda Litespeed veya LSCACHE kullanılmamaktadır. Kullanılmayan hizmetler olduğu için bunlar ile ilgili problem yaşanmasının mümkün olmayacağını belirtmek isteriz. Flarum adlı yazılımın sistem gereksinimleri de alt yapımız tarafından karşılanmaktadır, sadece cPanel’den php versiyonunuzu 7.1 üzerine çıkartmanız ve sıfırdan düzgün bir kurulum yapmanız gerekebilir. Tüm bu işlemler yapıldıktan sonra yine problem yaşamaya devam ederseniz, sunucu bazlı bir problem söz konusu olmadığı için yazılım destek ilgi alanına girecektir ve bu durumda ilgili yazılımın destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekebilir. Özetlemek gerekirse; siz kurulum yaptıktan sonra sistem gereksinimlerinin karşılanmasına rağmen problem yaşanıyorsa, LSCACHE ve Litespeed olmadığı halde herhangi bir problem görülüyorsa. Sistemin incelenmesi gerekebilir, yazılımsal destek gerekebilir.
allvideomania şöyle yapacaksınız kurmuş olduğunuz veritabanını açıp settingstablo içine girip enable_extensions alanını açın burada xunsearch varsa silin yoksa kapatılan alanın en sonuna ,“xunsearch” yazıp kaydedin sorununuz çözülecektir.
mekkuin allvideomania Merhaba hocam benimde aynı sorunum var admin girişi yaparken aynı hatayı alıyorum.Bu dediğiniz bölüm yok bulamadım daha doğrusu.
tolgaaaltas mekkuin Buna göz attınız mı? https://flarumtr.com/d/494-flarum-ilk-kurulum-sonrasi-yapilmasi-gerekenler