interaktif16 merhabalar; adsense onayı almaya çalışıyorum siteme. adsense kod verdi tam olarak onu nereye eklemem gerekiyor yardımcı olurmusunuz.
mekici interaktif16 Head etiketleri arasına eklemelisin. https://flarumtr.com/d/90-flarum-da-head-etiketi/3
interaktif16 mekici eklenti ile (ads) reklamları ekledim ancak konu aralarında reklam görünmüyor. diğer bölümlerde sıkıntı yok nedeni ne olabilir hocam?
mekici interaktif16 Konu aralarında derken Ana Sayfa konu başlıkları arasındaki bölümde mi bahsediyorsun
interaktif16 mekici evet hocam. soldaki ve üsteki reklam çıkıyor ancak konu aralarındaki reklamlar çıkmıyor.
mekici interaktif16 Google ile alakalı bir durum olabilir hocam. Eklenti ile ilgili bir sorum değil. Biraz bekle istersen
interaktif16 mekici google reklamları dışında başka kodlarda denedim. konu arası reklam çıkmıyor diğerleri çalışıyor.
pesimist57 interaktif16 Reklamın çıkmasını beklediğin ekranda 3 ten fazla google reklamı olduğu için çıkmıyor olabilir mi 🙂
interaktif16 pesimist57 yok hocam google reklamları dışında başka reklamlarda ekledim çıkmıyor. konu aralarında.