Merhaba ben flarumu sorunsuz bir şekilde kurdum videolarınızı falan izledim fakat verdiğiniz kullanıcı adı ve şifreden bir hata alıyorum hatta tek ondanda değil yandaki kategorilere tıklayıncada istediğiniz kaynak bulunamadı hatası alıyorum ve error_log dosyasına baktığımda bu hatayı alıyorum bunla alakası varmı bilmiyorum ama lütfen bir yardım edermisiniz.
Alınan hata :
text/x-generic error_log ( ASCII text )
[13-Aug-2019 03:05:46 Europe/Istanbul] PHP Warning: Unsupported declare ‘strict_types’ in /home/codaref1/public_html/vendor/zendframework/zend-stratigility/src/functions/double-pass-middleware.php on line 8
[13-Aug-2019 03:05:46 Europe/Istanbul] PHP Parse error: syntax error, unexpected ‘:’, expecting ‘{’ in /home/codaref1/public_html/vendor/zendframework/zend-stratigility/src/functions/double-pass-middleware.php on line 39
[13-Aug-2019 03:08:11 Europe/Istanbul] PHP Warning: Unsupported declare ‘strict_types’ in /home/codaref1/public_html/vendor/zendframework/zend-stratigility/src/functions/double-pass-middleware.php on line 8
[13-Aug-2019 03:08:11 Europe/Istanbul] PHP Parse error: syntax error, unexpected ‘:’, expecting ‘{’ in /home/codaref1/public_html/vendor/zendframework/zend-stratigility/src/functions/double-pass-middleware.php on line 39
Ekran görüntüleri :