Aşağıdaki görseldeki linkleri vs. rengini nerden nasıl değişebilriim?
RecepBilgin Admin panel Görünüm Renki Başlık aktif et.
mekici Ben zaten renkli başlık aktif olarak kullanıyorum yazıların rengini değişmek istiyorum soluk duruyor çünkü
RecepBilgin İkici rengi biraz daha açık seç. yukarıdaki resimde #4D69E olan yeri yani.
mekici Seçiyorum fakat değişen birşey olmuyor 😅
RecepBilgin CSS’de renki başlık için yazı renkleri zaten beyaz olarak geliyor, ben şimdilik başka bir yol bulamadım.
Bende çözmedim hocam.
.Button--link { color: #ffff; }
sezginyildirim İşe yaramadı maalesef.
RecepBilgin Cevabını aradığınız kod bu, oluyor.
sezginyildirim Hocam ekledim harici css e fakat değişen birşey olmadı.
RecepBilgin Color yazan yere istediğin renk kodunu gir.
.Button--link { color: #00f018; }
SanalAnsiklopedim Bunun farkındayım ama çalışmadı kod bende.
RecepBilgin Ben az önce kendi sitemde denedim. Çalıştı. !important; kodu mu eklenmesi gerekiyor acaba.
Ctrl + F5 de yaptınız mı ekledikten sonra?
SanalAnsiklopedim Aynen yaptım önbelliğide temizledim fakat değişmiyor. Ek olarak ben renkli başlık olarak kullanıyorum.
RecepBilgin
Renkli kod olması için kullandığınız kodu paylaşır mısınız? Kendi sitemde deneme yanılma ile bir bakayım o mu engelliyor diye.
SanalAnsiklopedim Renki başlık derken aşağıdaki görselden bahsediyorum;
RecepBilgin Aynen dediğim çıktı. Renkli başlık engelliyor kodu. Renkli başlık kullanmadan deneyin farkı göreceksiniz.
SanalAnsiklopedim Renkli başlık olarak kullanmam gerekiyor 🙂 onu nasıl yapcaz peki
RecepBilgin Farklı renk kodları kullanarak aynı başlık rengini yakalama imkanınız yok mu? Ama öncelikle kendi renk kodlarınızın yedeğini almayı unutmayın.
SanalAnsiklopedim Maalesef ya bu renk ile sitenin bütün görsellerini hazırladım.