RecepBilgin mekici Ben zaten renkli başlık aktif olarak kullanıyorum yazıların rengini değişmek istiyorum soluk duruyor çünkü
mekici RecepBilgin CSS’de renki başlık için yazı renkleri zaten beyaz olarak geliyor, ben şimdilik başka bir yol bulamadım.
SanalAnsiklopedim RecepBilgin Color yazan yere istediğin renk kodunu gir. .Button--link { color: #00f018; }
SanalAnsiklopedim RecepBilgin Ben az önce kendi sitemde denedim. Çalıştı. !important; kodu mu eklenmesi gerekiyor acaba. Ctrl + F5 de yaptınız mı ekledikten sonra?
RecepBilgin SanalAnsiklopedim Aynen yaptım önbelliğide temizledim fakat değişmiyor. Ek olarak ben renkli başlık olarak kullanıyorum.
SanalAnsiklopedim RecepBilgin Renkli kod olması için kullandığınız kodu paylaşır mısınız? Kendi sitemde deneme yanılma ile bir bakayım o mu engelliyor diye.
SanalAnsiklopedim RecepBilgin Aynen dediğim çıktı. Renkli başlık engelliyor kodu. Renkli başlık kullanmadan deneyin farkı göreceksiniz.
SanalAnsiklopedim RecepBilgin Farklı renk kodları kullanarak aynı başlık rengini yakalama imkanınız yok mu? Ama öncelikle kendi renk kodlarınızın yedeğini almayı unutmayın.