Merhaba forum üyeleri…
Bildiğiniz gibi sitede özel konu açılabiliyor. Ancak bu özellik amacının dışında kullanılmaya başlandı. Örneğin üye bana “Hocam etiketler altında daha fazla yazısını nasıl kaldırabilirim” şeklinde bir soruyu özel konudan soruyor. Arkadaşlar buna benzer sorular genel sorulardır, normal konu açmanız gerekir.
Ben işim gereği hafta içi sabah 8 akşam 5 PC başındayım. Eve gelince 21-01 saatleri arasında da genelde online oluyorum. Herkesin sorusuna ben ve diğer yönetici @NightKing , moderatörler @Reesa ve @sezginyildirim yardımcı olmaya çalışıyoruz. Forumdaki konuları inceleyin cevapsız soru yok ve cevapları çok hızlı veriyoruz. Özel konu açarak ayrıcalık kazanmaz, sorunuz özel olarak yanıtlanmaz arkadaşlar. O yüzden herkesi ilgilendirebilecek soruları genel konu açarak sormalısınız.
“Özel Konu” amacının dışında kullanılmaya başlandığı için bu özellik sadece site yönetimine açık olacaktır. Mesela ben veya diğer site yöneticileri, sizden sitenize ait giriş bilgilerini isteyeceksem özel konuyu açıp buradan iletişim kuracağız.
Anlayışınız için teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar….