cihanhgir mekici Kolay gelsin hocam. Ben daha önce beta8.1 kullanıyordum fakat güncellediğimde 8.2 oldu 9a güncelleyemedi. sadece 8.2 oldu. neden olabilir aceba
cihanhgir mekici Hayır hostingden siteyi komple indirdim localde güncelledim. daha öncede öyle yapıyordum
mekici cihanhgir Sitenizde Harici Sitiller kısmına CSS kodu eklediyseniz onları silin. Birde Mailing eklentisi varsa onuda tamamen kaldırıp öyle deneyin.
mekici cihanhgir composer update ile beta9′a geçemezsin. BETA 9′a geçiş için aşağıdaki konuyu incele https://flarumtr.com/d/416-flarum-beta-9-yayimlandi
mekici cihanhgir Xampp ile yapıyorsan Wampserver’i dene. Nedense Xampp ile güncelleme yapılamıyor. Bende denemiştim.
cihanhgir mekici Sizin verdiğiniz dosyayla güncelledim oldu hocam teşekkür ederim. Fakat bazı eklentilerde zend hatası alıyorum. sanırım php versionda. Beta9 php hangi sürümü destekliyor aceba. Bende şu an 7.1.26 var
Reesa cihanhgir Flarum gereksinimleri: Apache (with mod_rewrite enabled) or Nginx PHP 7.1+ with the following extensions: dom, gd, json, mbstring, openssl, pdo_mysql, tokenizer MySQL 5.6+ or MariaDB 10.0.5+
mekici cihanhgir Beta 9 PHP 7.3 destekliyor ancak, bazı eklentiler halen PHP 7.2′de. O yüzden 7.2 kullanmanızı tavsiye ederim.
cihanhgir Reesa Teşekkürler hocam. Herşey tamamlandı fakat yeni konu açamıyorum 500 international hatasını alıyorum neden olabilir
cihanhgir Reesa Localhost’ta çalıştırıyorum: Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error)