Notification Hub için birkaç büyük değişiklik planlıyorum ve yayınlamadan önce forum yöneticilerinin fikirlerini almak istiyorum.
Bildirim Türleri
Artık yöneticiler, ayarlar panelinden özel bildirim türleri oluşturabilecek. Bu bildirimler, uzantının kendi veritabanında saklanacak.
Her bildirim türü için ikon, başlık (bildirimin altında görünecek) ve bağlantı adresi gibi birçok özelleştirme seçeneği olacak.
Forumdan Bildirim Göndermek Artık Daha Kolay
Bildirim göndermek için sadece türü seçip mesajınızı yazmanız yeterli. Uzantı, seçtiğiniz bildirim türüne ait ikon, başlık ve bağlantıyı otomatik olarak ekleyecek.
Bu sayede özellikle uyarı bildirimleri gibi sık kullanılan bildirimleri hızlıca gönderebileceksiniz.
Örneğin:
- Reklam bildirimleri için özel bir bağlantı ekleyebileceğiniz alan olacak.
- Uyarı bildirimlerinde ise ekstra bir bağlantı eklemenize gerek kalmayacak, çünkü forum kurallarına yönlendiren link ayarlardan otomatik olarak eklenecek.
Gelişmiş Bildirim Gönderme Seçenekleri
Bunun yanında, ayarlarda gelişmiş bildirim paneli de olacak. Burada detaylı filtreleme seçenekleriyle belirli gruplara bildirim gönderebileceksiniz.
Örneğin, şu kriterlere uyan kullanıcılara özel bildirim atabileceksiniz:
🟢 2025’ten önce üye olmuş kişiler
🟢 Onaylı üyeler grubundakiler
🟢 Son 1 ay içinde giriş yapmış kullanıcılar
Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur. Aklınıza takılan bir şey varsa ya da öneriniz olursa paylaşmaktan çekinmeyin. Geri bildirimleriniz benim için çok değerli 🎉