Hero kısmında bozkurt sembolünün üstüne yazı geliyor. Bana kalırsa bozkurt sembolünden veya üzerindeki yazıdan vazgeçmelisin. Çok iç içe hissettiriyor her şeyi. Logo şık ama o boyutta kullanmak için fazla detay içeriyor, ben olsam sadece bozkurt başını kullanırdım, kalkan ve diğer detaylar zaten o ölçekte belli olmuyor. Responsive logo kavramı yeni bir şey değil, farklı alanlarda farklı logo kullanımları yapabilirsin. Gördüğüm kadarıyla yanıtların hepsini otomatik olarak Login 2 See ile kapatmışsın. Bu tercihle SEO’da ciddi bir kayıp yaşarsın. Unutma, SEO dediğimiz kavram sayfada hangi bilginin olduğu ile ilgilidir, hangi bilginin gizlendiği ile ilgili değil. Bu çok eskiden kullanıcıyı merak ettirerek sisteme üye olmasını sağlayan ve o dönem çalışan bir sistemdi. Ama artık içerik önce geliyor. Dolayısıyla yanıtları gizlemek iyi bir fikir değil. Tartışma listesi arasındaki padding çok dar, aralarını biraz daha açarsan daha şık durabilir. Ben olsam light modu tamamen kaldırırdım. Renkler pek iyi durmuyor light mode için. Etiket renklerini de biraz daha soft seçersen daha güzel durabilir. Tartışma içlerinde renkler çok patlıyor.